Pondelok, 18. október, 2021 | Meniny má LukášKrížovkyKrížovky

Vezmite hlas Adriany Kučerovej do vlastných rúk

Vďaka novým technológiám získal hlas sopranistky A. Kučerovej hmatateľnú podobu. Dotknite sa ho aj vy.

Tatra banka prináša novú limitovanú edíciu kreditnej karty, ktorú tento rok venovala talentovanej speváčke Adriane Kučerovej. Dizajn karty vznikal veľmi netradične, pomocou kimatiky, ktorá pretavila hlas speváčky do vizuálnej podoby. Štýlová karta očarila už viac ako 2000 milovníkov umenia a špeciálnych technológií, ktorí sa zároveň stali jej majiteľmi.

Pozrite si priebeh vzniku unikátneho dizajnu limitovanej edície kreditnej karty:

Načítavam video...

„Pre mňa to bolo veľké prekvapenie, porovnateľný zážitok som ešte nemala. Tvorcovia boli potešení mojou reakciou, lebo som výskala od prekvapenia a nadšenia,“ hodnotila svoju novú skúsenosť speváčka.

Adriana Kučerová sa stala v poradí dvanástou osobnosťou a zároveň prvou ženou, ktorej Tatra banka venovala limitovanú edíciu kreditnej karty.

Vytvorte si umelecké dielo svojim hlasom aj vy

Páči sa vám dizajn novej kreditnej karty? Aj vy si môžete vyskúšať zvizualizovať svoj hlas pomocou novej Facebook aplikácie  Voice Art

Ako sa stať vlastníkom limitovanej edície kreditnej karty

O vydanie súkromnej kreditnej karty VISA z limitovanej edície môžete požiadať od 1. júna 2015 do vyčerpania zásob.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Dôsledky pandémie koronavírusu COVID-19 pocítila spoločnosť vo viacerých ohľadoch. Každý ich však pocíti na svojich financiách.

1 h

Ceny energií ešte porastú: ako ušetriť desiatky eur ročne?

INZERCIA 5 h

Objavte nový spôsob cestovania, ktorému patrí budúcnosť.

INZERCIA 7 h
Skryť Zatvoriť reklamu