Zbavte sa mykózy: Pýšte sa krásnymi a zdravými nechtami

Spoločné sprchy, telocvične a bazény predstavujú pre nohy hotovú pohromu. Vlhké tmavé prostredie je dokonalým rodiskom mykózy.

Infekcia nechtov je nebezpečná!

Onychomykóza je plesňová infekcia nechtov. Toto pomerne časté ochorenie sa šíri z človeka na človeka priamym kontaktom alebo prostredníctvom kobercov, ponožiek, topánok, pančúch,... Nepríjemnú infekciu spoznáte bielou, žltou až hnedou, zelenou a dokonca i červenou farbou nechtu. Pokiaľ necht nebude ošetrený, môže dôjsť k jeho bolestivému odlupovaniu po šupinách, až k úplnému oddeleniu od prsta. Dôležitá je prevencia, v prípade napadnutia hubou dôkladná liečba, inak sa môže rozšíriť na ďalšie nechty.

Prevencia

Dbajte na prevenciu. Do verejných bazénov, spŕch a šatní noste vždy bazénovú obuv alebo sandále. Počas dňa sa pokúste udržiavať vaše nohy v suchu nosením priedušnej obuvi a ponožiek, ktoré absorbujú pot. Ponožky si pravidelne vymieňajte, a to hlavne v teplom počasí. Liečba infekcie môže trvať dlhú dobu. Snažte sa zabrániť jej ďalšiemu šíreniu.

2nohy2490xna-r626_res.jpg

Ako na ňu?

Vhodnou kúrou na nechtovú mykózu je Fungal Nail Treatment od značky Scholl. Kúra obsahuje 5 pilníkov na jednou použitie a roztok pre ošetrenie, ktorý je zložený z  kyseliny citrónovej, izopropylalkoholu, benzoánu sodného, močoviny, glycerínu a pantenolu. Produkt u postihnutého nechtu vytvára znížením pH hodnoty nepriaznivé prostredie pre rast a šírenie húb. Použitie kúry pozostáva z niekoľkých krokov. Pilníkom Fungal Nail Treatment od značky Scholl ošetrite jedenkrát týždenne povrch nechtu. Po použití pilník zahoďte. Naneste tekutinu na postihnutý necht jedenkrát denne. Ošetrenie opakujte po dobu 3 týždňov.  V rámci druhého kroku naneste tekutinu na postihnutý necht jedenkrát týždenne po dobu 9 mesiacov alebo pokiaľ necht už nebude mať neprirodzené zafarbenie.  Na konci liečebnej fázy sa zníži  neprirodzené sfarbenie nechtu a nový necht už nebude vykazovať žiadne príznaky narušenia.

1nohy490xna-r678_res.jpg

Viac informácií o produkte nájdete na našej stránke www.schollsk.sk

2obrazok150x100-r423_res.jpg

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.