Nahraďte peňaženku telefónom s VÚB bankou

Rozlúčte sa s doterajším spôsobom platenia a vstúpte do novej éry bezkontaktných platieb.

Rozlúčte sa s doterajším spôsobom platenia a vstúpte do novej éry bezkontaktných platieb. S mobilnými platbami od VÚB banky platíte len pomocou smartfónu a úplne nezávisle od mobilného operátora.

Vy ešte pri nákupe v obchode vyťahujete peňaženku? Ak vlastníte mobilný telefón vybavený technológiou NFC, už to naozaj nie je potrebné. S kartou VISA Inspire mobilné platby totiž máte platobnú kartu priamo vo svojom smartfóne. Stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu Wave 2 Pay a doslova zamávať starému spôsobu platenia.

Ako platby mobilom fungujú?

Je to veľmi jednoduché. Už počas čakania v rade môžete na svojom telefóne zadať štvormiestny PIN, následne len mobil priložíte ku platobnému terminálu a nákup je zaplatený. Aby ste si život mohli takto uľahčiť, potrebujete len telefón vybavený technológiou NFC s operačným systémom Android 4.4 alebo vyšším. Ak takýto smartfón vlastníte a máte účet vo VÚB banke, stačí si z obchodu Google Play stiahnuť aplikáciu Wave 2 Pay a navštíviť pobočku VÚB. Tam vám mobilné platby pomôžu aktivovať a vy si zvolíte vlastný štvormiestny PIN kód, ktorým budete platby povoľovať. Platba mobilom je možná vždy do troch minút od zadania PIN kódu a potrebujete pri nej mať aktívne mobilné dáta alebo bezpečné wi-fi pripojenie. Denný limit na mobilné platby si môžete nastaviť až do výšky 1000 eur a samotné platby mobilom navyše máte poistené pre prípad zneužitia!

Plaťte mobilom aj bez NFC

VÚB banka je prvou bankou na Slovensku, ktorá ponúka mobilné platby využívajúce technológiu NFC HCE. Vďaka nej môžu vhodným smartfónom platiť klienti všetkých mobilných operátorov a úplne bez potreby meniť SIM kartu. Platiť mobilom však môžete aj v prípade, ak túto technológiu váš telefón nepodporuje. Stačí si vo VÚB banke vybaviť platobnú nálepku VISA Inspire Wave 2 Pay, ktorú si jednoducho nalepíte napríklad na svoj smartfón alebo kľúčenku a môžete ňou platiť za tovary a služby všade tam, kde sú akceptované bezkontaktné platby.

Tak vstúpte do novej éry bezkontaktných platieb a plaťte už iba smartfónom!

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.