Už len pár dní na možnosť poďakovať vášmu Dobrému susedovi

Ak máte vo svojom okolí dobrého človeka, ktorého si vážite a chceli by ste mu verejne poďakovať, neváhajte a zapojte ho do našej čitateľskej súťaže. Prihlasovanie trvá do piatku 24. júla.

V týchto dňoch v týždenníkoch MY a denníku Korzár končí prihlasovacia fáza do súťaže Dobrý sused.

Ak máte aj vy vo svojom okolí dobrého suseda, ktorého si vážite a chceli by ste mu aj touto cestou poďakovať, neváhajte a zapojte ho do našej čitateľskej súťaže.

Prihlasovanie trvá do piatku 24. júla.

[content type="video" source="youtube" id="T5pzp_tiVHM?rel=0" width="490" height="276"][/content]

Prihlasovací kupón nájdete v aktuálnom vydaní týždenníkov MY a v utorkovom vydaní denníka Korzár. Vyplnený prihlasovací kupón spolu s fotografiou vášho suseda nám pošlite na adresu: Petit Press, a.s. , Sládkovičova 1, 949 01 Nitra alebo mailom na: marketing.nr@petitpress.sk

Každý dobrý sused bude zaradený do hlasovania o „kráľovský“ víkend pre dvoch priamo na Bojnickom zámku spolu s romantickou večerou, oddychom vo wellness a ďalšími zážitkami. Počas hlasovania budeme tiež žrebovať výhercov z radov hlasujúcich, ktorí získajú darčekovú kartu v hodnote 50 Eur od Poštovej banky.

Téme dobrých susedských vzťahov sa v rámci projektu Dobrý sused venujeme celé leto.

Okrem iného si môžete k tejto téme prečítať:

Dobré susedské vzťahy sa budujú generácie

Nepokazte si dobré susedské vzťahy pre peniaze

Desať užitočných rád ako byť dobrým susedom

Dobrovoľníctvo ako súčasť výbavy dobrého suseda

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom