"Penový raj" pre motoristov už aj na Liptove

Aj obyvatelia Liptovského Mikuláša môžu od začiatku septembra využívať úplne nový koncept samoobslužného umývania áut.

Už aj obyvatelia Liptovského Mikuláša môžu od začiatku septembra využívať úplne nový koncept samoobslužného umývania áut. "Penový raj" oslovuje zákazníkov špičkovými talianskymi technológiami, jedinečnou čistiacou aktívnou penou, nápaditou ponukou služieb a marketingom.

20150826172959-r835_res.jpg

Projekt počíta s vybudovaním celoslovenskej siete prevádzok. Myšlienkou konceptu je priniesť kvalitné a ekologické technológie umývania postupne sa obnovujúceho vozového parku na Slovensku. Reaguje na požiadavky majiteľov vozidiel, ktorí vyžadujú šetrné, ale pritom dokonalé a ekologické umývanie za výhodnu cenu.

"Cieľom projektu Penový raj je vytvoriť sieť prevádzok s celoslovenskou pôsobnosťou. Spočiatku bude pilotná prevádzka s pomocným personálom, neskôr úplne samoobslužná. Prinášame inovatívnu službu pre vodičov a majiteľov vozidiel, vrátane správcov firemných autoparkov, vo vytipovaných lokalitách," hovorí spolumajiteľ konceptu Penový raj Ing. Jakub Sarvaš a dodáva: "Hlavným benefitom pre klientov sú špičkové technológie, non-stop prevádzka a prijateľná cena znížená o honorár personálu bežných autoumývačiek."

Pilotná prevádzka Penového raja bola otvorená v Leviciach ešte v roku 2014. Následne v roku 2015 došlo k otvoreniu prevádzok v Novom Meste nad Váhom, Komárne a Liptovskom Mikuláši. Na výber je zo šiestich rôznych programov, ktoré slúžia na odstraňovanie rôzneho stupňa znečistenia vozidla. Charakteristickým prvkom, ktorý je obsiahnutý už v názve konceptu, je bohatá aktívna pena so špeciálnym zložením. Hustá konzistencia peny zabezpečuje dostatočne dlhý čistiaci účinok na povrchu automobilu, nesteká po povrchu a pri umývaní v zime nezamŕza. Voda upravená osmózou odstráni aj posledné zvyšky nečistôt a zaručí dokonalý lesk a čistotu.

Zaujímavosťou je, že autoumyváreň má niekoľko samostatných vysoko aj nízkotlakových čerpadiel a vlastné zásobníky vody pre prípady náhodného výpadku. Medzi inovatívne doplnkové služby Penového raja patrí napríklad baktericídny čistič koberčekov, samoobslužný tepovač, či novinka - zariadenie na sušenie automobilu/motocyklu, ktoré ocenia zákazníci najmä v zimných mesiacoch. Celá investícia, vrátane nákupu a prenájmu pozemkov, je realizovaná z vlastných prostriedkov a slovenským kapitálom.

Pre najčerstvejšie informácie funguje FB FAN page: https://www.facebook.com/penovyraj, kde zákazníci okrem aktuálnych oznamov, majú možnosť nájsť aj množstvo fotografií od iných zákazníkov, ako aj zdokumentovaný proces výstavby jednotlivých prevádzok, a i.

penovy-raj-inzercia-echo-lm-127x84-2015-page-001-r391_res.jpg

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.