"Penový raj" pre motoristov už aj na Liptove

Aj obyvatelia Liptovského Mikuláša môžu od začiatku septembra využívať úplne nový koncept samoobslužného umývania áut.

Už aj obyvatelia Liptovského Mikuláša môžu od začiatku septembra využívať úplne nový koncept samoobslužného umývania áut. "Penový raj" oslovuje zákazníkov špičkovými talianskymi technológiami, jedinečnou čistiacou aktívnou penou, nápaditou ponukou služieb a marketingom.

20150826172959-r835_res.jpg

Projekt počíta s vybudovaním celoslovenskej siete prevádzok. Myšlienkou konceptu je priniesť kvalitné a ekologické technológie umývania postupne sa obnovujúceho vozového parku na Slovensku. Reaguje na požiadavky majiteľov vozidiel, ktorí vyžadujú šetrné, ale pritom dokonalé a ekologické umývanie za výhodnu cenu.

"Cieľom projektu Penový raj je vytvoriť sieť prevádzok s celoslovenskou pôsobnosťou. Spočiatku bude pilotná prevádzka s pomocným personálom, neskôr úplne samoobslužná. Prinášame inovatívnu službu pre vodičov a majiteľov vozidiel, vrátane správcov firemných autoparkov, vo vytipovaných lokalitách," hovorí spolumajiteľ konceptu Penový raj Ing. Jakub Sarvaš a dodáva: "Hlavným benefitom pre klientov sú špičkové technológie, non-stop prevádzka a prijateľná cena znížená o honorár personálu bežných autoumývačiek."

Pilotná prevádzka Penového raja bola otvorená v Leviciach ešte v roku 2014. Následne v roku 2015 došlo k otvoreniu prevádzok v Novom Meste nad Váhom, Komárne a Liptovskom Mikuláši. Na výber je zo šiestich rôznych programov, ktoré slúžia na odstraňovanie rôzneho stupňa znečistenia vozidla. Charakteristickým prvkom, ktorý je obsiahnutý už v názve konceptu, je bohatá aktívna pena so špeciálnym zložením. Hustá konzistencia peny zabezpečuje dostatočne dlhý čistiaci účinok na povrchu automobilu, nesteká po povrchu a pri umývaní v zime nezamŕza. Voda upravená osmózou odstráni aj posledné zvyšky nečistôt a zaručí dokonalý lesk a čistotu.

Zaujímavosťou je, že autoumyváreň má niekoľko samostatných vysoko aj nízkotlakových čerpadiel a vlastné zásobníky vody pre prípady náhodného výpadku. Medzi inovatívne doplnkové služby Penového raja patrí napríklad baktericídny čistič koberčekov, samoobslužný tepovač, či novinka - zariadenie na sušenie automobilu/motocyklu, ktoré ocenia zákazníci najmä v zimných mesiacoch. Celá investícia, vrátane nákupu a prenájmu pozemkov, je realizovaná z vlastných prostriedkov a slovenským kapitálom.

Pre najčerstvejšie informácie funguje FB FAN page: https://www.facebook.com/penovyraj, kde zákazníci okrem aktuálnych oznamov, majú možnosť nájsť aj množstvo fotografií od iných zákazníkov, ako aj zdokumentovaný proces výstavby jednotlivých prevádzok, a i.

penovy-raj-inzercia-echo-lm-127x84-2015-page-001-r391_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.