Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Stavebná fakulta STU a SANHYGA 2015

Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia, členská organizácia ZSVTS, SvF STU v spolupráci so Slovenskou komorou stavebných inžinierov Vás pozývajú na 20. vedecko-technickú konferenciu SANHYGA 2015

Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia, členská organizácia ZSVTS, Stavebná fakulta STU Bratislava v spolupráci so Slovenskou komorou stavebných inžinierov Vás pozývajú na 20. vedecko-technickú konferenciu

SANHYGA 2015

Kedy: 15. - 16. október 2015

Kde: Hotel Magnólia, Piešťany

• Program

• Prihláška

Vedecko - technická konferencia s medzinárodnou účasťou SANHYGA 2015, ktorej 20. ročník sa bude konať v dňoch 15. a 16. októbra 2015 v Piešťanoch v hoteli Magnólia, je stretnutím vedeckých, pedagogických a odborných pracovníkov z praxe v oblasti zdravotnej techniky, t.j. zásobovania budov vodou, systémov splaškovej a dažďovej kanalizácie, zásobovania budov plynom a technologických zariadení v budovách. V súčasnosti sa konferencie každoročne zúčastňuje odborná verejnosť – vedeckí a školskí pracovníci, projektanti, realizačné firmy, zaoberajúce sa dodávkou a realizáciou zdravotnotechnických inštalácií a tiež prevádzkovatelia stavieb v tejto oblasti. Pozvanie vystúpiť s prednáškou z oblasti zdravotnej techniky prijali viacerí renomovaní odborníci z technických univerzít doma aj v zahraničí, odborníci z praxe a tiež firmy, prezentujúce najnovšie výrobky a technológie. Konferencia je určená aj širokej odbornej verejnosti technických zariadení budov, vedeckým pracovníkom, pedagógom a študentom na všetkých stupňoch vysokoškolského štúdia, projektantom, dodávateľom, investorom, správcom budov a prevádzkovateľom technických zariadení budov.

Program tohtoročnej 20. medzinárodnej vedecko - technickej konferencie SANHYGA 2015 analyzuje problematiku zdravotnej techniky na aktuálne tematické okruhy : · legislatíva a trendy v zdravotnej technike · kvalita vody ·potrubia vodovodu · navrhovanie vodovodu a kanalizácie v budovách · technologické zariadenia · realizácia zdravotnotechnických inštalácií – skúsenosti z praxe · progresívne spôsoby prípravy teplej vody

Odborný garant: doc. Ing. Jana Peráčková, PhD., Stavebná fakulta STU, jana.perackova@stuba.sk

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.