Utorok, 22. október, 2019 | Meniny má Sergej

Stavebná fakulta STU a SANHYGA 2015

Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia, členská organizácia ZSVTS, SvF STU v spolupráci so Slovenskou komorou stavebných inžinierov Vás pozývajú na 20. vedecko-technickú konferenciu SANHYGA 2015

Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia, členská organizácia ZSVTS, Stavebná fakulta STU Bratislava v spolupráci so Slovenskou komorou stavebných inžinierov Vás pozývajú na 20. vedecko-technickú konferenciu

SANHYGA 2015

Kedy: 15. - 16. október 2015

Kde: Hotel Magnólia, Piešťany

• Program

• Prihláška

Vedecko - technická konferencia s medzinárodnou účasťou SANHYGA 2015, ktorej 20. ročník sa bude konať v dňoch 15. a 16. októbra 2015 v Piešťanoch v hoteli Magnólia, je stretnutím vedeckých, pedagogických a odborných pracovníkov z praxe v oblasti zdravotnej techniky, t.j. zásobovania budov vodou, systémov splaškovej a dažďovej kanalizácie, zásobovania budov plynom a technologických zariadení v budovách. V súčasnosti sa konferencie každoročne zúčastňuje odborná verejnosť – vedeckí a školskí pracovníci, projektanti, realizačné firmy, zaoberajúce sa dodávkou a realizáciou zdravotnotechnických inštalácií a tiež prevádzkovatelia stavieb v tejto oblasti. Pozvanie vystúpiť s prednáškou z oblasti zdravotnej techniky prijali viacerí renomovaní odborníci z technických univerzít doma aj v zahraničí, odborníci z praxe a tiež firmy, prezentujúce najnovšie výrobky a technológie. Konferencia je určená aj širokej odbornej verejnosti technických zariadení budov, vedeckým pracovníkom, pedagógom a študentom na všetkých stupňoch vysokoškolského štúdia, projektantom, dodávateľom, investorom, správcom budov a prevádzkovateľom technických zariadení budov.

Program tohtoročnej 20. medzinárodnej vedecko - technickej konferencie SANHYGA 2015 analyzuje problematiku zdravotnej techniky na aktuálne tematické okruhy : · legislatíva a trendy v zdravotnej technike · kvalita vody ·potrubia vodovodu · navrhovanie vodovodu a kanalizácie v budovách · technologické zariadenia · realizácia zdravotnotechnických inštalácií – skúsenosti z praxe · progresívne spôsoby prípravy teplej vody

Odborný garant: doc. Ing. Jana Peráčková, PhD., Stavebná fakulta STU, jana.perackova@stuba.sk

Ako jazdí VW T-Roc s výkonom 300 koní?

Zaviedli nás na tie najkrajšie šoférske cesty v južnom Francúzsku, aby sme si vyskúšali nový T-Roc R.

IT je dokonalá ukážka slovenskej kreativity. Tretia časť

Ítečkári sa v tom čase fotili všade, len nie za počítačmi.

V prvom roku fixný výnos až do 8,5 % ročne

Vybrané dlhopisy teraz nakúpite s výnimočným benefitom