Pondelok, 6. júl, 2020 | Meniny má Patrik, PatríciaKrížovkyKrížovky

Stavebná fakulta STU a SANHYGA 2015

Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia, členská organizácia ZSVTS, SvF STU v spolupráci so Slovenskou komorou stavebných inžinierov Vás pozývajú na 20. vedecko-technickú konferenciu SANHYGA 2015

Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia, členská organizácia ZSVTS, Stavebná fakulta STU Bratislava v spolupráci so Slovenskou komorou stavebných inžinierov Vás pozývajú na 20. vedecko-technickú konferenciu

SANHYGA 2015

Kedy: 15. - 16. október 2015

Kde: Hotel Magnólia, Piešťany

• Program

• Prihláška

Vedecko - technická konferencia s medzinárodnou účasťou SANHYGA 2015, ktorej 20. ročník sa bude konať v dňoch 15. a 16. októbra 2015 v Piešťanoch v hoteli Magnólia, je stretnutím vedeckých, pedagogických a odborných pracovníkov z praxe v oblasti zdravotnej techniky, t.j. zásobovania budov vodou, systémov splaškovej a dažďovej kanalizácie, zásobovania budov plynom a technologických zariadení v budovách. V súčasnosti sa konferencie každoročne zúčastňuje odborná verejnosť – vedeckí a školskí pracovníci, projektanti, realizačné firmy, zaoberajúce sa dodávkou a realizáciou zdravotnotechnických inštalácií a tiež prevádzkovatelia stavieb v tejto oblasti. Pozvanie vystúpiť s prednáškou z oblasti zdravotnej techniky prijali viacerí renomovaní odborníci z technických univerzít doma aj v zahraničí, odborníci z praxe a tiež firmy, prezentujúce najnovšie výrobky a technológie. Konferencia je určená aj širokej odbornej verejnosti technických zariadení budov, vedeckým pracovníkom, pedagógom a študentom na všetkých stupňoch vysokoškolského štúdia, projektantom, dodávateľom, investorom, správcom budov a prevádzkovateľom technických zariadení budov.

Program tohtoročnej 20. medzinárodnej vedecko - technickej konferencie SANHYGA 2015 analyzuje problematiku zdravotnej techniky na aktuálne tematické okruhy : · legislatíva a trendy v zdravotnej technike · kvalita vody ·potrubia vodovodu · navrhovanie vodovodu a kanalizácie v budovách · technologické zariadenia · realizácia zdravotnotechnických inštalácií – skúsenosti z praxe · progresívne spôsoby prípravy teplej vody

Odborný garant: doc. Ing. Jana Peráčková, PhD., Stavebná fakulta STU, jana.perackova@stuba.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nechceli ich pustiť na pozemok

Pandémia si vybrala svoju daň – ľudia boli ostražitejší, bojazlivejší a nedôverčiví.

Užite si sedem dobrých rokov s hypotékou

Po dobrom žúre bolí hlava, po celodennej turistike neviete vystrieť chrbát a po nešťastnej láske máte zlomené srdce.

Skvelý program pre deti? Pomôže výzva Gesto pre rodičov

Desiatky voľnočasových projektov po celom Slovensku získajú po 1000 eur.