Komfort doma a relax v kúpeľni – vďaka kotlu

K modernému bývaniu patrí aj moderný kotol. Taký, ktorý pohodlne vykúri domácnosť a pripraví dostatok teplej vody pre celú rodinu.

K modernému bývaniu patrí aj moderný kotol. Taký, ktorý pohodlne vykúri domácnosť a pripraví dostatok teplej vody pre celú rodinu.

Spokojný úsmev na perách vyčaria zostavy závesných kondenzačných kotlov ecoTEC plus so zásobníkmi teplej vody, ktoré ponúka značka Vaillant.

Prináša teplo do domácností

Vlajkovou loďou značky Vaillant je kondenzačný kotol ecoTEC plus. Je vybavený všetkým, čo si od inteligentného kotla môžete želať. Prináša komfort a zároveň úsporu vďaka širokému modulačnému rozsahu a optimalizácii výkonu. Kotly ecoTEC plus slúžia na vykurovanie aj na prípravu teplej vody. Ich funkcia Aqua-Power-Plus umožňuje pri ohreve vody okamžité zvýšenie výkonu až o 21 %. Aj napriek vyššiemu výkonu však zostáva prevádzka ekonomická. Značné úspory kotly dosahujú aj s funkciou Aqua-Condens-System, vďaka ktorej pripravujú aj teplú vodu v kondenzačnom režime. Kotol ecoTEC plus v kombinácii s rôznymi veľkosťami zásobníkov Vaillant dokáže splniť akúkoľvek požiadavku domácností na dodávku teplej vody.

Zostavy ideálne pre dom i byt

Synonymom komfortu je zostava kondenzačného kotla ecoTEC plus a závesného zásobníka teplej vody uniSTOR VIH Q 75 B s objemom 70 litrov. Je vhodná do rodinných domov aj bytových jednotiek. Čo však poradiť veľkým rodinám, ktoré majú vysoké nároky nielen na vykurovanie, ale najmä na ohrev teplej vody? Vhodným riešením je zostava kondenzačného kotla ecoTEC plus a stacionárneho zásobníka teplej vody s objemom 120 alebo 150 litrov. Ide o zásobníky uniSTOR VIH R 120 a VIH R 150. Veľmi praktické je aj spojenie kotla ecoTEC plus vo verzii s prietokovým ohrevom teplej vody a 20-litrového vrstveného zásobníka. V tomto zásobníku možno získať rovnaký komfort teplej vody ako v bežnom zásobníku s objemom 70 litrov. Na webovej stránke www.vaillant.sk v rámci online nákupu získate kotol s niektorým zo zásobníkov, so zvýhodnenou cenou a zárukou na päť rokov. Viac informácií aj na www.novyecotec.sk.

oku-ulahodi-zhodne1-r603_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu