Tak rýchlo ako ešte nikdy!

Historicky najlepšie podmienky čerpania úverov na bývanie, tendencia návratu do miest, dopyt po novom bývaní. To sú faktory, ktoré spôsobili, že rýchlosť predaja nových projektov sa zvýšila.

BRATISLAVA - Historicky najlepšie podmienky čerpania úverov na bývanie, tendencia návratu do miest, dopyt po novom bývaní. To sú faktory, ktoré spôsobili, že rýchlosť predaja nových projektov sa v priemere medziročne zvýšila o neuveriteľných 60%. Potvrdením tejto tendencie je predaj projektu Apollis na Prievozskej ulici v Bratislave.

Predaj odštartoval v septembri a už po prvých 10 pracovných dňoch oznámil výhradný predajca HERRYS 84% bytov predaných. Ak aj vy patríte k tým, ktorí neváhajú využiť skvelú príležitosť na bývanie či investíciu, mali by ste sa naozaj poponáhľať.

BÝVANIE V CENTRE VÁŠHO DIANIA

Projekt Apollis predstavuje ideálne bývanie pre aktívnych ľudí ktorí nemôžu strácať čas zdĺhavým dochádzaním do práce a vedia oceniť bývanie priamo v centre diania. V tesnej blízkosti biznis centier, s bezproblémovým napojením na infraštruktúru a dosahom MHD, s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti.

apollis-1-pohlad-sv-vecerny-mhd-mb-r947_res.jpg

MODERNÝ KONCEPT

Rekonštrukcia zemní starú kancelársku budovu na nepoznanie. Zachovaný zostane len základný tehlový skelet budovy. Vznikne 80 účelovo dispozične riešených bytových jednotiek s 2 a 3-izbovými bytmi a apartmánmi na piatich nadzemných podlažiach, ktoré doplnia aj dva priestory pre obchod a služby na prvom nadzemnom podlaží. Moderný a svieži dizajn bývania navrhnutý renomovaným architektom zabezpečí štýl a pohodlie vášho bývania aj podnikania. Fasáda bytového domu odzrkadľuje pohyb, život a dynamiku mestského bývania. Bezproblémové parkovanie zabezpečia vonkajšie a garážové parkovacie státia.

apollis-2-pohlad-sz-den-mb-r532_res.jpg

STAČÍ POSTEĽ, A MÔŽETE SA NASŤAHOVAŤ

Ani malý, ani veľký. Skrátka, taký akurát. Interiéry sa vyznačujú výborne premyslenou dispozíciou a moderným dizajnom. Byty sú dokončené v štandarde (kuchynská linka vrátane spotrebičov – práčka alebo umývačka riadu, šatníkové skrine, sanita, obklady, podlahy, dvere). Klienti majú možnosť vybrať si farebné prevedenie štandardu kuchynskej linky, šatníkových skríň a podláh. Väčšina bytových jednotiek má balkóny. Ku každému bytu patrí pivničná kobka.

byt-2i-typicky-apollis-3-vs3-r163_res.jpgbyt-2i-typicky-apollis-4-vs3-r295_res.jpgbyt-3i-atypicky-apollis-2-vs3-r539_res.jpg

Prehľad aktuálnych voľných bytov a ich cien nájdete tu >>

Vizitka

Projekt: APOLLIS
Počet bytových jednotiek: 80 (46 bytov, 34 apartmánov)
Výmery: 34,67 - 95,93 m2
Ceny od: 69 900 €
Začiatok rekonštrukcie: august 2015
Kolaudácia: december 2016

Developer

Developerom projektu je spoločnosť Macho, ktorá stojí za podobnými úspešnými projektmi v hlavnom meste. Medzi jej referencie patrí napríklad Modrá guľa na Hodžovom námestí, Papaver vo Vlčom Hrdle či Jelenia pod hlavnou železničnou stanicou.

Výhradný predajca

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti zároveň patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012, 2013 a 2014 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awardsv kategórii Best Local Real Estate Agency.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu