Štvrtok, 18. apríl , 2019

Najvyšší úrok na termínovanom vklade teraz v Privatbanke

Privatbanka, a. s., vznikla 1. 11. 2005 a na slovenskom trhu teda pôsobíme už celých 10 rokov. V rámci našej regionálnej obchodnej siete poskytujeme bankové služby a produkty pre široké spektrum klientov, a to najmä v oblasti zhodnocovania Vašich úspor, resp. investovania Vašich voľných finančných prostriedkov. V priebehu 10 rokov sme významne narástli a v súčasnosti máme už viac ako 10 000 klientov.

PREDSTAVUJEME VÁM TERMÍNOVANÝ VKLAD – PRIVATBANKA FIX KONTO

V súčasnosti ponúkame mimoriadne výhodné zhodnotenie Vašich úspor na termínovanom vklade Privatbanka FIX Konto, a to s úrokom vo výške až 2,50 % ročne.

Tento produkt je určený všetkým, ktorí chcú získať zaujímavé zhodnotenie svojich úspor a sú ochotní na istý čas nechať svoje peniaze pracovať. Náš termínovaný vklad Privatbanka FIX Konto má tieto charakteristiky:

• široký výber viazaností od 1 do 60 mesiacov,
  • fixný výnos
  • vedenie termínovaného vkladu bez poplatkov a s možnosťou predčasného výberu
  • ochrana vkladu v súlade so zákonom o ochrane vkladov.

Termínovaný vklad Vám na počkanie otvoríme na pobočkách Privatbanky alebo prostredníctvom našej webovej stránky www.privatbanka.sk.

Radi Vás privítame na našej pobočke

Ak máte voľné finančné prostriedky a potrebujete ich atraktívne zhodnotiť, neváhajte nám zatelefonovať alebo nás navštívte na našej pobočke – radi prediskutujeme Vaše investičné predstavy a možnosti. Navyše, v dňoch od 20. 10. do 27. 10. máme pre Vás na pobočkách pripravený špeciálny finančný bonus a malé prekvapenie. Tešíme sa na Vás!

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.

Grilovacia sezóna je zahájená!

Grilovanie je jednou z tých oddychových aktivít na záhrade. Aké sú rady, tipy a triky na tento rok? Dá sa grilovať aj bez dymu?