Najvyšší úrok na termínovanom vklade teraz v Privatbanke

Privatbanka, a. s., vznikla 1. 11. 2005 a na slovenskom trhu teda pôsobíme už celých 10 rokov. V rámci našej regionálnej obchodnej siete poskytujeme bankové služby a produkty pre široké spektrum klientov, a to najmä v oblasti zhodnocovania Vašich úspor, resp. investovania Vašich voľných finančných prostriedkov. V priebehu 10 rokov sme významne narástli a v súčasnosti máme už viac ako 10 000 klientov.

PREDSTAVUJEME VÁM TERMÍNOVANÝ VKLAD – PRIVATBANKA FIX KONTO

V súčasnosti ponúkame mimoriadne výhodné zhodnotenie Vašich úspor na termínovanom vklade Privatbanka FIX Konto, a to s úrokom vo výške až 2,50 % ročne.

Tento produkt je určený všetkým, ktorí chcú získať zaujímavé zhodnotenie svojich úspor a sú ochotní na istý čas nechať svoje peniaze pracovať. Náš termínovaný vklad Privatbanka FIX Konto má tieto charakteristiky:

• široký výber viazaností od 1 do 60 mesiacov,
  • fixný výnos
  • vedenie termínovaného vkladu bez poplatkov a s možnosťou predčasného výberu
  • ochrana vkladu v súlade so zákonom o ochrane vkladov.

Termínovaný vklad Vám na počkanie otvoríme na pobočkách Privatbanky alebo prostredníctvom našej webovej stránky www.privatbanka.sk.

Radi Vás privítame na našej pobočke

Ak máte voľné finančné prostriedky a potrebujete ich atraktívne zhodnotiť, neváhajte nám zatelefonovať alebo nás navštívte na našej pobočke – radi prediskutujeme Vaše investičné predstavy a možnosti. Navyše, v dňoch od 20. 10. do 27. 10. máme pre Vás na pobočkách pripravený špeciálny finančný bonus a malé prekvapenie. Tešíme sa na Vás!

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu