Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Najvyšší úrok na termínovanom vklade teraz v Privatbanke

Privatbanka, a. s., vznikla 1. 11. 2005 a na slovenskom trhu teda pôsobíme už celých 10 rokov. V rámci našej regionálnej obchodnej siete poskytujeme bankové služby a produkty pre široké spektrum klientov, a to najmä v oblasti zhodnocovania Vašich úspor, resp. investovania Vašich voľných finančných prostriedkov. V priebehu 10 rokov sme významne narástli a v súčasnosti máme už viac ako 10 000 klientov.

PREDSTAVUJEME VÁM TERMÍNOVANÝ VKLAD – PRIVATBANKA FIX KONTO

V súčasnosti ponúkame mimoriadne výhodné zhodnotenie Vašich úspor na termínovanom vklade Privatbanka FIX Konto, a to s úrokom vo výške až 2,50 % ročne.

Tento produkt je určený všetkým, ktorí chcú získať zaujímavé zhodnotenie svojich úspor a sú ochotní na istý čas nechať svoje peniaze pracovať. Náš termínovaný vklad Privatbanka FIX Konto má tieto charakteristiky:

• široký výber viazaností od 1 do 60 mesiacov,
  • fixný výnos
  • vedenie termínovaného vkladu bez poplatkov a s možnosťou predčasného výberu
  • ochrana vkladu v súlade so zákonom o ochrane vkladov.

Termínovaný vklad Vám na počkanie otvoríme na pobočkách Privatbanky alebo prostredníctvom našej webovej stránky www.privatbanka.sk.

Radi Vás privítame na našej pobočke

Ak máte voľné finančné prostriedky a potrebujete ich atraktívne zhodnotiť, neváhajte nám zatelefonovať alebo nás navštívte na našej pobočke – radi prediskutujeme Vaše investičné predstavy a možnosti. Navyše, v dňoch od 20. 10. do 27. 10. máme pre Vás na pobočkách pripravený špeciálny finančný bonus a malé prekvapenie. Tešíme sa na Vás!

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.