Zaslúžite si mať sa ako kráľ! Jesenný relax v kráľovskom regióne

Vychutnajte si naše jesenné ponuky, oddychujte v kráľovskom regióne, relaxujte pri jazere Velencei! Vyberte si z našich tipov!

Vychutnajte si naše jesenné ponuky, oddychujte v kráľovskom regióne, relaxujte pri jazere Velencei! Vyberte si z našich tipov!

Tradície, regenerácia, relax, zážitok a pôžitok – to je kráľovský región, kde si môžete oddýchnuť, načerpať energiu vďaka kvalitným službám prispôsobeným osobným požiadavkám hostí, rozmaznávajúcim spa a wellness procedúram a špeciálnemu gastronomickému pôžitku. Všetky tieto zážitky sú korunované nádhernou panorámou jazera Velencei.

Jazero Velencei je miesto, kde sa môžete cítiť ako doma, kde sa vypne motor, zabuchnú sa dvere, vzdiali sa každodenný stres. Máme pred sebou svet zabalený do zážitkov, ktorý čaká na objavenie.

Vital Hotel Nautis****superior Gárdony má podobu lode a kto vstúpi na jej palubu, nájde tu oddych aj zábavu vo Wellness centre a Vitalitáriu. Obrovský tobogan vychádzajúci z vlastného hotelového majáku, zážitkové bazény a 5 druhov sáun sa starajú o relax či adrenalín.  Okrem klasických masáží hostia si môžu vybrať aj regeneračné procedúry s použitím exkluzívnych výrobkov Organique z prírodných ingrediencií. Po osviežení tela hostia môžu rozmaznávať aj svoje chuťové bunky rôznymi gastronomickými špecialitami.

Velence Resort & Spa**** superior na brehu jazera Velencei funguje súčasne ako hotel, kúpele a pláž a ponúka zemský raj pre dospelých aj detských návštevníkov. Wellness centrum garantuje dokonalý relax a o ďalší pôžitok sa postará reštaurácia. Nezabudnite zaradiť do programu aj romantickú večernú prechádzku po promenáde na brehu jazera. Wellness hotel Velence Resort & Spa ****superior vráti harmóniu do Vášho života. Vychutnávajte si kombináciu prírodnej vodnej plochy, zážitkových kúpeľov a liečivej sily vody, ktorá sa postará o Vašu telesnú a duševnú pohodu.

Vínne pivnice v okolí jazera Velencei vítajú návštevníkov skvelými vínami, vinárskymi prezentáciami a degustáciami, ale nevynechajte  ani pálenicu s návštevníckym centrom v Agárde, v domovine nefalšovanej maďarskej agárdskej pálenky  a jedinečný gurmánsky zážitok na farme Sreiner.

Náš extra tip:

Golfový a konferenčný hotel Old Lake Golf Hotel**** v malebnom barokovom mestečku Tata, kde po objavovaní prírodných a kultúrnych hodnôt Vás čaká zaručený relax na majstrovskom golfovom ihrisku s medzinárodnou kvalifikáciou a cvičným ihriskom a dokonalá regenerácia vo wellness centre.

Spoznajte región Stredné Zadunajsko a príďte znovu!

Aktuálne ponuky a ďalšie tipy nájdete na www.madarsko.sk/strednezadunajsko

foto-k-online-pr-clanku-2-300x300-r514_res.jpg

foto-k-online-pr-clanku-1-300x300-r589_res.jpg

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.