S Extra splátkou úveru môžete ušetriť čas aj peniaze

Odteraz môžete Bezúčelový úver splatiť rýchlejšie a ušetriť tak čas aj peniaze.

Odteraz môžete Bezúčelový úver splatiť rýchlejšie a ušetriť tak čas aj peniaze. Stačí vám na to len váš smartfón alebo internet banking.

bsu490pxprofimedia-0211928967-r961_res.jpg

Predstavte si, že svoj spotrebiteľský úver splatíte o pár rokov skôr, než ste plánovali. Príjemný pocit, však? Vašu predstavu dnes môžete previesť do reality vďaka Bezúčelovému úveru so zrýchleným splácaním, ktorý na trh prináša Tatra banka. Tzv. Extra splátky vám umožnia zbaviť sa svojho úveru skôr a pritom nemusíte navštíviť pobočku. Extra splátku môžete uhradiť kdekoľvek pomocou mobilnej aplikácie alebo internet bankingu.

Aké výhody vám ponúka zrýchlené splácanie

• možnosť realizácie Extra splátky každý mesiac až do výšky 3-násobku mesačnej splátky bez potreby podania žiadosti a návštevy pobočky
  • jednoduchosť realizácie Extra splátky z pohodlia domova, cez Internet banking resp. mobilnú aplikáciu Tatra banka
  • Extra splátkou si môžete každý mesiac skrátiť dobu splácania a ušetriť
  • navyše získate aj 100 % zľavu z poplatku za úver

Modelový príklad

bsupriklad-r515_res.jpg

Podľa modelového príkladu zrýchleným splácaním každý druhý mesiac by ste svoj úver splatili o 1 rok a 11 mesiacov skôr a na úrokoch by ste  ušetrili 501,12 €. Za ušetrené peniaze si môžete kúpiť napríklad novú zrkadlovku či iPhone.

bsu490pxgraf-r602_res.jpg

Extra splátky je možné používať pri nových úveroch splácaných z bežného účtu v Tatra banke prostredníctvom Internet bankingu alebo aktuálnej verzie mobilnej aplikácie Tatra banka až do výšky trojnásobku mesačnej splátky. Splátky nad uvedený rámec je možné realizovať cez žiadosť o predčasné splatenie úveru.

Viac o Bezúčelovom úvere so zrýchleným splácaním sa dozviete na: www.tatrabanka.sk/sk/personal/uvery/bezucelovy-uver

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu