Stavbárske srdce a deti z kardiochirurgie

29. septembra sa v bratislavskom Divadelnom a hudobnom Ateliéri Babylon uskutočnil druhý ročník benefičného koncertu Stavbárske srdce, organizovaného študentmi Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

29. septembra sa v bratislavskom Divadelnom a hudobnom Ateliéri Babylon uskutočnil druhý ročník benefičného koncertu Stavbárske srdce. Organizovali ho študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave, osobnú záštitu nad akciou prevzalo vedenie školy. Dominantným zámeromspoločensko-tanečného stretnutia mladých bolo podporiť finančným príspevkom rekonštrukciu sociálneho zariadenia na oddelení Detskej kardiochirurgie v Bratislave, ale zároveň sa pri tom aj zabaviť. Oba zámery boli splnené.

Priateľskej spoločenskej zábavy „s vyšším zmyslom“sa zúčastnilo takmer 750 ľudí. Následne, 14. októbra 2015 organizátori tohto podujatia v sprievode dekana Stavebnej fakulty STU prof. Ing. Stanislava Unčíka, PhD. odovzdali primárovi oddelenia Detskej kardiochirurgie MUDr. Matejovi Nosáľovi, PhDšek v hodnote 2500€.
Pán primár neskrýval prekvapenie a dojatie z odhodlania mladých študentov stavbárov, ktorí sa tentoraz rozhodli prispieť na chod oddelenia reálnym praktickýmdarom,a to, rekonštrukciou sociálneho zariadenia. Je treba podotknúť, že oproti minulému roku sa podarilo získať až o 1100€ viac, čo organizátori považujú za veľký záväzok do budúceho ročníka benefičného koncertu, na organizovaní ktorého začínajú už teraz pracovať.

stavbárske srdce a deti z kardiochirurgie

Rastislav Kvasnica, B-PSA/Mgr. Valéria Kocianová

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.