Stavbárske srdce a deti z kardiochirurgie

29. septembra sa v bratislavskom Divadelnom a hudobnom Ateliéri Babylon uskutočnil druhý ročník benefičného koncertu Stavbárske srdce, organizovaného študentmi Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

29. septembra sa v bratislavskom Divadelnom a hudobnom Ateliéri Babylon uskutočnil druhý ročník benefičného koncertu Stavbárske srdce. Organizovali ho študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave, osobnú záštitu nad akciou prevzalo vedenie školy. Dominantným zámeromspoločensko-tanečného stretnutia mladých bolo podporiť finančným príspevkom rekonštrukciu sociálneho zariadenia na oddelení Detskej kardiochirurgie v Bratislave, ale zároveň sa pri tom aj zabaviť. Oba zámery boli splnené.

Priateľskej spoločenskej zábavy „s vyšším zmyslom“sa zúčastnilo takmer 750 ľudí. Následne, 14. októbra 2015 organizátori tohto podujatia v sprievode dekana Stavebnej fakulty STU prof. Ing. Stanislava Unčíka, PhD. odovzdali primárovi oddelenia Detskej kardiochirurgie MUDr. Matejovi Nosáľovi, PhDšek v hodnote 2500€.
Pán primár neskrýval prekvapenie a dojatie z odhodlania mladých študentov stavbárov, ktorí sa tentoraz rozhodli prispieť na chod oddelenia reálnym praktickýmdarom,a to, rekonštrukciou sociálneho zariadenia. Je treba podotknúť, že oproti minulému roku sa podarilo získať až o 1100€ viac, čo organizátori považujú za veľký záväzok do budúceho ročníka benefičného koncertu, na organizovaní ktorého začínajú už teraz pracovať.

stavbárske srdce a deti z kardiochirurgie

Rastislav Kvasnica, B-PSA/Mgr. Valéria Kocianová

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018