Chcete aby vaše dieťa športovalo? Pomôžeme vám

Všeobecná športová príprava prostredníctvom hier a zábavných aktivít, je jednou z najefektívnejších foriem budovania vzťahu detí k športu už od útleho veku.

Všeobecná športová príprava detí, ktorá rozvíja senzomotorické a psychomotorické schopnosti dieťaťa prostredníctvom hier a zábavných aktivít, je jednou z najefektívnejších foriem budovania vzťahu ku športu už od útleho veku.

Športové krúžky pre deti v školách, centrách voľného času či v rôznych športových kluboch ponúkajú široké spektrum aktivít zameraných na výkonnosť v rôznych druhoch športu, či len radosť z pohybu a zdravý životný štýl. Pri športovaní v kolektíve sa deti sociálne formujú a vytvárajú si vzťahy s rovesníkmi, učia sa fair- play, trpezlivosti a vytrvalosti.

Športovanie detí nemusí byť len cestou zvyšovania výkonnosti a prípravy na preteky či zápasy. Je to dlhododobá a často zložitá cesta, na konci ktorej by mal stáť vždy človek, ktorému dal šport predovšetkým krásne detstvo plné kamarátov, zábavy a zážitkov.

Škola Športu LABRADOR ponúka všeobecnú športovú prípravu pre deti od 5 rokov, pre deti  1. - 4. ročníka  ZŠ, pre obratných i menej zdatných šikulov, ako aj pre deti so zdravotnými obmedzeniami.

ssl-r518_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.