Bratislava okná plastové a hliníkové | Inter-okno sk

Bratislava okná plastové a hliníkové

Bratislava- Okná plastové a Dvere hliníkové - INTER-OKNO s.r.o.

inter-oknodoplnky1191-r396_res.jpg

Veľkoobchod plastových okien a dverí s pôsobnostou v bratislavskom kraji.Naša priorita je dať zákazníkovi kvalitné plastové okná a hliníkové okná,v neposlednom rade kvalitné dvere z hliníkových a plastových profilov ,za prijatelnú cenu ktorá splní Vaše očakávania tak ako v kvalite aj v cene. Naše okná a dvere nepredražujeme zbytočne,len preto že máte kvalitu! Kvalita a dobrá cena plastových okien sa dá dosiahnuť velmi jednoduchým spôsobom,cenu dáme vždy najlepšiu.Naša silná stránka je z jedného miesta ponúknuť kvalitné cenovo dostupné plastové okná a viac ako 10 ročná prax v obore!

Navštívte stránku v bratislavskom kraji  INTER-OKNO s.r.o. http://bratislava.inter-okno.sk/

Navštívte aj naše ,ďalšie webstránky : http://trnava.inter-okno.sk/ , Trnava a okolie (montáž plastových okien a hliníkových dverí v TN )http://nove-zamky.inter-okno.sk/  Nové Zámky a okolie  (montáž plastových okien a hliníkových dverí v NZ )http://dunajska-streda.inter-okno.sk/  Dunajská Streda a okolie (montáž plastových okien a hliníkových dverí v DS )http://nitra.inter-okno.sk/  Nitra a okolie  (montáž plastových okien a hliníkových dverí v NR )

NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855
Copyright © 2005 - 2015 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.