Veľkolepá The Grand Fashion Show na zámku Vígľaš už v utorok

VÍGĽAŠ. Tento rok je pre milovníkov módy a luxusných šperkov pripravené už tretie pokračovanie veľkolepej módnej prehliadky - The Grand Fashion Show. Konať sa bude v utorok 17. novembra 2015 o 18.00 hod.

Návštevníkom predstavia kolekciu luxusných kožuchov, svadobných a spoločenských šiat. Doplnia ju výstavou exkluzívnych šperkov. Na svoje si prídu aj muži, pre ktorých je pripravená ukážka automobilov od spoločnosti AUTO UNICOM. Počas programu bude hostí sprevádzať speváčka Natália Hatalová. Prekvapením bude i prehliadka historických kostýmov, tombola, catering či drink na privítanie.

Predstavia sa viaceré prestížne značky, ako BORTOLAMI FURS, značka luxusných kožuchov, svadobné a spoločenské šaty od svadobného salónu VALERY, či kabáty značky OK Móda. Nebude chýbať ani výstava exkluzívnych šperkov,“ informovala marketingová riaditeľka hotela The Grand Vígľaš**** Ing. Michaela Varsová. Ďalšími partnermi, ktorí prispejú k dokonalosti večera sú podľa riaditeľky Bensia, Schwarzkopf a Oriflame.

Pre všetkých hostí je okrem tomboly pripravené aj prekvapenie večera - prehliadka historických kostýmov. Tie si návštevníci budú môcť obliecť na našom budúcoročnom Zámockom bále, ktorý bude podobne tematicky ladený. „Cena vstupenky je 13 eur a zahŕňa aj welcome drink a bohatý catering.  Počet vstupeniek je limitovaný, takže záujemcom odporúčame zakúpiť si ich s predstihom,“ doplnila marketingová riaditeľka.

letak204x66mm-r851_res.jpg

Hotel tiež ponúka aj možnosť zakúpenia vstupenky s ubytovaním na zámku. V ponuke sú tri druhy pobytov, v závislosti od výberu izby. Za ubytovanie v izbách ubytovacieho štandardu CLASSIC zaplatia 139 eur, v izbách kategórie SUPERIOR 191 eur a v izbách kategórie DELUXE 250 eur. Všetky ceny platia pre dve osoby na jednu noc. V cene pobytu sú zahrnuté bufetové raňajky, trojchodová večera, fashion show program, neobmedzený vstup do wellness a parkovanie priamo pri zámku.

V rámci cateringu sa môžu všetci hostia tešiť na syry z produkcie farmy Zlatý vŕšok či iné dobroty studenej kuchyne. Večer bude doplnený ochutnávkou vín, medovinou značky Tomka, ale aj umeleckým zdobením kávy.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.