Doprajte si ošetrenie pleti v IN Salon hair & beauty

„Nevytváram produkty preto, aby boli ženy krásne, ale preto, že sú krásne a aby nimi ostali“ povedal Jean-Noel Thorel, zakladateľ Institut Eshederm Paris. Heslo si zobrali za svoje aj v In Salone.

„Nevytváram produkty preto, aby boli ženy krásne, ale preto, že sú krásne a aby nimi ostali“  povedal Jean-Noel Thorel, zakladateľ Institut Eshederm Paris. Heslo si zobrali za svoje aj v In Salone.

Jeseň je obdobie, kedy je pokožka často dehydrovaná, pretože po lete vyčerpala všetky svoje zásoby vody. Je teda čas na obnovu a rozmaznanie. Kozmetické ošetrenie je dôležitým krokom na ceste do sveta dlhodobej krásy.

V IN Salone vás čaká hlboký zážitok z ošetrenia, ktorý naštartuje prevýchovu pokožky a obnovu jej prirodzeného procesu. Profesionálna kozmetička Deniska vám pleť dôkladne diagnostikuje, navrhne vhodné ošetrenie i program domácej starostlivosti.

V IN Salon hair & beauty sú dostupné tieto ošetrenia:

- OSMOCLEAN OŠETRENIE – ultra jemné a pritom hĺbkové čistenie pleti.

- EXPERT OŠETRENIE -  intenzívne ošetrenie, ktoré poskytuje cielené a odborné riešenie pre akútne kožné dysfunkcie (dehydratácia, citlivosť, akné alebo unavená a stresovaná pleť). V krízovej situácii pleť okamžite stabilizuje a zároveň vďaka relaxačnej masáži odídete zo salónu odpočinutá.

- ESSENTIAL OŠETRENIE – cielené riešenie dehydratácie alebo citlivosti. Intenzívne naštartuje dlhodobé prevýchovné procesy pleti, ktoré doma podporíte tréningom pleti podľa odporúčania kozmetičky.

- OŠETRENIE ACTIVE REPAIR – ošetrenie pleti od prvých príznakov starnutia. Pár desiatok minút strávite v dokonalej relaxácii iba pre vás a vašu pleť. Zo salónu odídete odpočinutá, vaša pleť detoxikovaná a rozjasnená. Toto ošetrenie pritom vyhladí mimické vrásky a naštartuje hĺbkové omladzujúce procesy vo vašej pleti, ktoré podporíte domácim ošetrením.

OXYPEELING OŠETRENIE – toto ošetrenie odstráni z vašej pleti odumreté bunky, dodá jej kyslík, reštartuje ju a spevní. Vrásky a pigmentové škvrny sú minimalizované a póry sa zmenšujú.

- OŠETRENIE ESTHELIFT  - toto ošetrenie vďaka okamžitému a viditeľnému liftingovému efektu uberie vašej pleti pár rokov. Je inšpirované fyzioterapeutickými technikami, dokonale uvoľní vašu pleť, vyhladí vrásky a zároveň stimuluje svaly, aby pleť a jej kontúry získali pevnosť. Zo salónu odídete viditeľne omladená a detoxikovaná.

CYCLO OŠETRENIE – inovatívna a vysoko efektívna starostlivosť o tvár odpovedajúca hormonálnym zmenám, ktoré sa prejavujú po 45. roku s ihneď viditeľnými výsledky pre pevnejšiu, plnšiu, pružnejšiu pleť a vyhladenie vrások. Zároveň vďaka špeciálnej masáži odídete zo salónu zrelaxovaná a detoxikovaná.

- WHITE OŠETRENIE – pleť bude rozžiarená tak, ako nikdy predtým. Toto ošetrenie vďaka unikátnej patentovanej technológii Hypopigmentaline dokonale vašu pleť rozjasní a zjednotí jej farbu. Zároveň spoločne s domácim ošetrením redukuje pigmentové škvrny a zabraňuje ich obnove.

- JESENNÉ OŠETRENIE – ošetrenie, ktoré obnoví a zregeneruje vašu pokožku po lete a posilní ju pred zimou. Je to limitované ošetrenie, v ktorom sa pleť hĺbkovo vyčistí a aplikuje sa luxusná teplá kaviárová maska, ktorá dodá pokožke potrebné živiny a počas nej sa stimulujú body na hlave, rukách a nohách. Prevádza sa masáž dekoltu a celých rúk.

Okrem toho, IN Salon hair & beauty ponúka svojim zákazníčkam aj kadernícke služby, kvalitnú manikúru a pedikúru, Hypoxi cvičenie na bázi vákua, zamerané na redukciu objemu, LPG ošetrenie, ktoré je jediné na svete, ktorým je možné uvoľniť podkožný tuk, ktorý sa nedá odstrániť cvičením, diétou, ani liposukciou.

Všetky služby IN Salon ponúka pre dámy aj pre pánov. O novinkách a akciách sa dozviete viac na  Facebooku - In Salon hair & beauty.

image004-r205_res.jpg

image005-r545_res.jpg

image006-r669_res.jpg

image007-r829_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.