Dokázali sme to spolu! V Poluse ozdobili rekordný počet mafinov

Prvé nákupné centrum na Slovensku získalo v sobotu ďalšie prvenstvo, a bolo to naozaj sladké víťazstvo!

Prvé nákupné centrum na Slovensku získalo v sobotu ďalšie prvenstvo, a bolo to naozaj sladké víťazstvo! Priamo na oslave 15. narodenín Polusu sa podarilo ustanoviť nový rekord, pod ktorý ste sa možno podpísali aj vy.

certifikat3-r542_res.jpgSladká oslava pri príležitosti 15. výročia Polus City Center sa už síce skončila, ale keď budete mať v týchto dňoch cestu okolo, narodeninovú atmosféru tu len tak ľahko neprehliadnete. Cítiť ju stále,  ešte niekoľko dní po akcii ju pripomínala napríklad aj čerstvo vystavená fotostena s momentkami zákazníkov, ktorí sa uplynulú sobotu zúčastnili oslavy a svojou troškou prispeli k vytvoreniu rekordu v počte zdobených mafinov. Polus sa chce takýmto symbolickým spôsobom poďakovať verným zákazníkom za najkrajší narodeninový darček – zaistené miesto v Slovenskej knihe rekordov.

torta-1-r392_res.jpgViac než 500 mafinov, vyzdobených takmer 400 návštevníkmi všetkých vekových kategórií, stačilo na to, aby Polus dostal oficiálny certifikát informujúci o ustanovení sladkého rekordu. Do bodky sa tak podarilo naplniť slogan „Spolu s Polusom“,  s ktorým sme Polus pred 15 rokmi otvárali. Okrem zdobenia – a jedenia – mafinov sa zúčastnení skvele bavili pri animačných lekciách salsy pod vedením profesionálnej tanečnej skupiny Sangre Nueva.  V programe sa predstavili slovenské spevácke hviezdy Martin Harich a Peter Bažík, svoje hudobné vystúpenie predviedla aj mladá rocková kapela Diamond Flowers. Kúzelník Radek Bakalář priniesol do narodeninového cesta správnu dávku čarovnej esencie a zabávač Richard Vrablec s úsmevom moderoval od rána až do večera.

harich2-r700_res.jpgBola to skrátka oslava, ako sa patrí – s chutnou narodeninovou tortou aj kúzelníkom, s množstvom gratulantov, ktorým sa nechcelo ísť domov ani po ukončení oficiálneho programu. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči a spravte si radosť v Poluse každý deň! Až do januára 2015 si môžete za nákupy v Poluse odniesť domov darček vo forme 20-eurovej nákupnej poukážky. Bližšie informácie, nájdete na www.polus.skkrajanie-torty-r238_res.jpg

tanecnice2-r611_res.jpgbazik-r357_res.jpg

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.