Agem rozdáva balíček Office 365 k vybraným notebokoom zadarmo

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€ zadarmo.

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€  zadarmo.

S novým  Office 365, ktorý obsahuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook vo verzií 2016, získava zakazník až  1 TB ukladacieho priestoru v cloudovom úložisku OneDrive, kde má svoje dokumenty vždy a všade poruke. Tú istú licenciu môže zákazník použiť pre svoj počítač a zároveň pre tablet a aj smartfón . Navyše  zákazník získava počas celého roka kredit na 60 minút hovorov zo služby Skype na pevné linky mesačne do viac ako 60 miest po celom svete.

Ak sa chcete o akcií dozvedieť viac, navštívte Facebook AGEMu  Odpoveďou na jednoduchú otázku môžete získať balíček Office 365 Personal v hodnote 69€.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii