Agem rozdáva balíček Office 365 k vybraným notebokoom zadarmo

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€ zadarmo.

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€  zadarmo.

S novým  Office 365, ktorý obsahuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook vo verzií 2016, získava zakazník až  1 TB ukladacieho priestoru v cloudovom úložisku OneDrive, kde má svoje dokumenty vždy a všade poruke. Tú istú licenciu môže zákazník použiť pre svoj počítač a zároveň pre tablet a aj smartfón . Navyše  zákazník získava počas celého roka kredit na 60 minút hovorov zo služby Skype na pevné linky mesačne do viac ako 60 miest po celom svete.

Ak sa chcete o akcií dozvedieť viac, navštívte Facebook AGEMu  Odpoveďou na jednoduchú otázku môžete získať balíček Office 365 Personal v hodnote 69€.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.