Agem rozdáva balíček Office 365 k vybraným notebokoom zadarmo

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€ zadarmo.

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€  zadarmo.

S novým  Office 365, ktorý obsahuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook vo verzií 2016, získava zakazník až  1 TB ukladacieho priestoru v cloudovom úložisku OneDrive, kde má svoje dokumenty vždy a všade poruke. Tú istú licenciu môže zákazník použiť pre svoj počítač a zároveň pre tablet a aj smartfón . Navyše  zákazník získava počas celého roka kredit na 60 minút hovorov zo služby Skype na pevné linky mesačne do viac ako 60 miest po celom svete.

Ak sa chcete o akcií dozvedieť viac, navštívte Facebook AGEMu  Odpoveďou na jednoduchú otázku môžete získať balíček Office 365 Personal v hodnote 69€.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.