Agem rozdáva balíček Office 365 k vybraným notebokoom zadarmo

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€ zadarmo.

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€  zadarmo.

S novým  Office 365, ktorý obsahuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook vo verzií 2016, získava zakazník až  1 TB ukladacieho priestoru v cloudovom úložisku OneDrive, kde má svoje dokumenty vždy a všade poruke. Tú istú licenciu môže zákazník použiť pre svoj počítač a zároveň pre tablet a aj smartfón . Navyše  zákazník získava počas celého roka kredit na 60 minút hovorov zo služby Skype na pevné linky mesačne do viac ako 60 miest po celom svete.

Ak sa chcete o akcií dozvedieť viac, navštívte Facebook AGEMu  Odpoveďou na jednoduchú otázku môžete získať balíček Office 365 Personal v hodnote 69€.

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.