Agem rozdáva balíček Office 365 k vybraným notebokoom zadarmo

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€ zadarmo.

AGEM počas celého novembra rozdáva kancelársky balíček Microsoft Office 365 Personal k vybraným notebookom a počítačom v hodnote 69€  zadarmo.

S novým  Office 365, ktorý obsahuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook vo verzií 2016, získava zakazník až  1 TB ukladacieho priestoru v cloudovom úložisku OneDrive, kde má svoje dokumenty vždy a všade poruke. Tú istú licenciu môže zákazník použiť pre svoj počítač a zároveň pre tablet a aj smartfón . Navyše  zákazník získava počas celého roka kredit na 60 minút hovorov zo služby Skype na pevné linky mesačne do viac ako 60 miest po celom svete.

Ak sa chcete o akcií dozvedieť viac, navštívte Facebook AGEMu  Odpoveďou na jednoduchú otázku môžete získať balíček Office 365 Personal v hodnote 69€.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.