Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Privítajte nový rok v plavkách v tropickej Tatralandii!

Zábava v bazénoch, ale aj poriadna silvestrovská párty a novoročný ohňostroj. Rozlúčte sa so starým rokom originálne a príďte si posledný deň roka užiť do Tatralandie!

Zábava v bazénoch, ale aj poriadna silvestrovská párty a novoročný ohňostroj. Rozlúčte sa so starým rokom originálne a príďte si posledný deň roka užiť do Tatralandie!

Zaprajte si šťastný rok 2016 v trópoch na Liptove. V Tropical Paradise Tatralandia vás čaká zábava pre deti aj dospelých počas celého dňa aj v noci pri garantovaných 30 stupňoch Celzia.

img3207-r254_res.jpg

Tobogany a wellness v prevádzke aj v noci

Doprajte si originálny silvestrovský pobyt so vstupom do Tatralandie. Silvester netradične ponúka letné horúčavy a morskú vodu v Tropical Paradise, zábavu pre deti a relax pre dospelých na Ostrove pirátov z Karibiku, poriadny adrenalín na toboganoch Tornádo, Monkey Slide, Jungle Raft, Rapido, Black & White, čarovnú zimnú atmosféru v bazénoch s termálnou vodou Thermal Pool a Niagara Pool, relax v Keltskom saunovom svete alebo vo Wellness Centre – a to všetko aj v noci až do 23. hodiny.

img1206-r181_res.jpg

Zábava do rána a LED ohňostroj

Hoďte sa do plaviek a rozlúčte sa so starým rokom tropickou párty. Čaká vás špeciálny program 31.12. od 19. hodiny - skvelá hudba, tanečné vystúpenia, disco s DJ-om až do 4. hodiny ráno a lahodné silvestrovské menu v Paradiso Restaurant.

Návštevníkov zabaví skupina Queenie, ožijú piesne kapely Queen v autentickom poňatí, zaujme video oldies párty s premietaním na 4 metre širokej obrazovke a neobvyklý LED ohňostroj.

Zostaňte až do konca! Ubytujte sa len pár krokov od aquaparku. Teraz si môžete rezervovať silvestrovský pobyt aj so vstupom do vodných atrakcií a silvestrovským programom v Tatralandii – na www.tatralandia.sk.

Tropický Silvester v Tatralandii!

Kde: Aquapark Tatralandia
Kedy: Štvrtok,  31.12.2015 od 19.00 hod.

Program:

19.00 - Silvestrovská párty v bazénoch štartuje
19.30 - Silvestrovský AQUAGYM
20.00 - Poznáš kapelu QUEEN (funny kvíz)
20.30 - KONCERT QUEENIE
21.30 - VIDEO OLDIES PARTY
22.30 - Tanečná show PIRATES OF THE SEAS
23.00 - Posledný party AQUAGYM roku 2015
24.00 - Privítanie Nového roka, LED ohňostroj
00.15 - Novoročná tombola
00.30 - DJ a party

Cena na mieste 20 eur, online predaj 9,90 eura.

Viac informácií  na www.tatralandia.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.