Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Zámocký hotel The Grand Vígľaš**** prináša unikátnu novinku

Ak ste aj vy túžili stať sa niekedy kráľom alebo princeznou, tak teraz máte jedinečnú šancu. Nenechajte si ujsť príležitosť a buďte súčasťou prvého ročníka Plesu na zámku v historických kostýmoch.

Ak ste aj Vy túžili stať sa niekedy kráľom alebo princeznou, tak teraz máte jedinečnú šancu, a to priamo na Zámku Vígľaš. Nenechajte si ujsť príležitosť a buďte aj Vy súčasťou prvého ročníka Plesu na zámku v historických kostýmoch.

Historické kostýmy, dobová hudba a tance Vás prenesú do čias panovania veľkých kráľov, a celé to odpáli salva z dela.

Hviezdou večera bude obľúbený východoslovenský spevák Lukáš Adamec so svojou skupinou. Okrem spevu Lukáša Adamca sa všetci hostia plesu môžu tešiť na nezabudnuteľný program, v rámci ktorého sa môžu naučiť tancovať historické tance, vypočuť si dobovú hudbu a zažiť môžu aj šermiarske súboje.

O gastronomický zážitok sa postará 4-chodové zámocké menu a dobroty, ktoré nájdete v neskorom bufete.

Zábavu počas večera budú dopĺňať aj tanečné kolá s DJ-om a tombola o hodnotné ceny, v ktorej určite nájdete aj pobyt na zámku.

Cena vstupenky je 59 € na osobu.

Pre tých, ktorí by chceli stráviť aj noc pod baldachýnom, hotel pripravil špeciálnu cenu ubytovania. Vstupenka na ples spolu s ubytovaním Vás vyjde na 109,00 €.

Cena platí pri ubytovaní v izbe kategórie Classic dvomi dospelými osobami.

Vstupenky si môžete objednať na telefónnom čísle +421 45 524 5795 alebo mailom: recepcia@grandviglas.com

Počet miest je limitovaný! Viac informácií o Plese na zámku získate aj na webovej stránke www.grandviglas.com/ples-na-zamku

Zámocký hotel The Grand Vígľaš**** je miesto, kde sa na jednom mieste spája história spolu s luxusnými službami. Vyberte si komnatu zo siedmich kategórií a prežite renesančnú noc pod baldachýnom. Ochutnajte kráľovské raňajky podľa Vášho výberu a nechajte sa pozvať na dobovú hostinu s výhľadom na nádvorie zámku. Povedzte si svoje ÁNO v gotickej kaplnke alebo v rytierskej sále a prežite rozprávkovú svadbu až do svitania. Skombinujte minulosť s prítomnosťou počas Vašich kongresov, seminárov a školení v nerušenom prostredí. Oddýchnite si s nami v hotelovom wellness centre. Presuňte sa v čase s Vašou rodinou, priateľmi a známymi do stredovekých čias a zúčastnite sa prehliadky zámku s odborným výkladom. Sídlo uhorských kráľov čaká práve na Vás!

grandballviglas-r606_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .