Štvrtok, 25. apríl , 2019

Zvolenskí podnikatelia si nemusia konkurovať, spolu zarobia viac

Podnikatelia, ktorí odmietajú konkurenčný boj sa začali združovať. Chcú spolupracovať. Zarobia tak na každom nákupe svojho zákazníka, aj v inom obchode a zákazník zároveň ušetrí. Podmienkou je patriť do siete. Zvolenčanom ponúka takéto výhody vernostný program spoločnosti LYONESS. Na Slovensku sa do neho prihlási mesačne 50 až 60 nových podnikateľov.

Peniaze hneď späť pre zákazníka

Ak je podnikateľ v sieti Lyoness, rozdáva klientom svoju vernostnú kartu - označenú vlastnou značkou. Takže ide aj o akúsi prenosnú reklamu firmy. Zákazník má s ňou zľavu na každý nákup. Navyše, keď tento zákazník nakúpi u ďalšieho podnikateľa v sieti, má opäť zľavu a ďalšie peniaze si pripíše aj ten podnikateľ, ktorý kartu vydal.

lyonessalexandermikovic-r677_res.jpg

Foto: Alexander Mikovi č z LYONESS predn áš a o vernostnom programe vo Zvolene

Ako zákazník ušetrí?

Zákazník si môže cez mobilnú aplikáciu nájsť najbližšiu “Lyoness firmu”. Dokonca funguje ako GPS a zavedie ho priamo pred bránu obchodu. Potrebujete kúpiť inštalačný materiál vyhodnejšie? - zadáte vyhľadávať túto oblasť. Potrebujete pravidelne lieky za dobrú cenu? - nájdete si lekáreň v sieti Lyoness. Potrebujete si dať opraviť auto? - vyhľadáte si v aplikácii najbližší autoservis a získate zľavu. Vďaka sieti spolupracújúcich podnikateľov ušetrí zákazník ročne desiatky eur.

Nový spôsob marketingu

Podľa Alexandra Mikoviča zo spoločnosti LYONESS odporúča aj zvolenským podnikateľom tento celosvetovo overený systém vernostného programu, ktorý zaručí návrat zákazníka, partnerské vzťahy v komunite miestnych podnikateľov a rast firemných obratov.

lyonesslekarencervenymak-r883_res.jpg

Foto: Miroslava Miterov á z Lek á rne Č erven ý mak hovor í miestnym podnikate ľ om o svojich sk ú senostiach s vernostn ý m programom LYONESS

Niekoľkí zvolenskí podnikatelia už spolupracujú

Výhody podnikateľskej spolupráce už poznájú firmy ako: RS Tuning, s.r.o., U Mirky, Divadelná reštaurácia, Lekáreň Červený mak, Hatiar, s.r.o. a FOCUS reality. Spolu s predstaviteľmi LYONESS prezentovali ďalším zvolenkým podnikateľom výhody a výzvy vernostného programu.

Páčilo by sa vám kupovať a pri tom zarábať? S kartou zo Zvolena, potom môžete takto nakupovať po celom svete.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.