Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Nové byty na Trenčianskej Riviére

Riviéra ponúka 34 nových bytov pre ľudí, ktorí sa neprispôsobujú konvenciám a túžia po kľudnom bývaní, ale nechcú sa sťahovať z mesta.

Projekt Trenčianska Riviéra priniesol na trh vlastný koncept bývania, čím ukázal nové možnosti pre ľudí, ktorí sa neprispôsobujú konvenciám, túžia po pohodlnom a pokojnom bývaní, ale nechcú sa sťahovať z mesta na vidiek. Projekt zastrešuje spoločnosť Trenčianska Riviéra s.r.o. Vznikla v roku 2007 za účelom rozvoja a výstavby tohto projektu, pričom v súčasnosti sú už úspešne postavené a skolaudované prvé 4 domy a v nich sa plne obsadili všetky byty.

riviera-foto1-r658_res.jpg

Jednou nohou v centre Trenčína, druhou v prírode

Trenčianska Riviéra bude komplex 6 bytových domov umiestnených na jedinečnom mieste. Predstavte si to unikátne spojenie – bývate na pokojnom mieste pri brehu veľkej rieky, s výhľadom na vodu, zeleň a vodné vtáctvo, ale zároveň ste v samom centra mesta. Ocitnete sa na dvoch miestach naraz. Jednou nohou stojíte uprostred mesta, kde sa stále niečo deje, druhou na mieste plnom harmónie a pokoja.

Odtiaľto je všade blízko. Po hrádzi alebo vďaka novovybudovanému podchodu sa bezpečne a rýchlo dostanete tam, kam potrebujete. Nákupné centrá, zdravotnícke strediská, školy, škôlky, športové strediská – to všetko máte na dosah ruky. Výhodou je aj výborné napojenie na diaľnicu. Domy stoja na konci tichej slepej ulice, kde premávajú len autá obyvateľov Trenčianskej Riviéry a neplánuje sa tu ani ďalšia výstavba.

foto2-r789_res.jpg

Navrhnuté s dôrazom na komfort a hodnotu

Tretia fáza výstavby sa práve začína a počas nej sa v 2 nových vežiach vytvorí ďalších 34 bytov. V ponuke sú 2, 3 a 4-izbové byty s rozlohou až 105 m2. Všetky byty majú balkón a obývačku otočené na rieku Váh. Sú svetlé a teplé, k ich výbave patrí aj vlastné kúrenie a ohrev vody. Náklady na bývanie sú naozaj nízke. V ponuke budú aj 4 byty s predzáhradkou a 4 byty na vrchnom podlaží s veľkou terasou.

V podzemnej garáži bude 30 parkovacích miest a 4 miesta budú pred budovou. Samozrejmosťou je bezbariérový vstup do vchodu, garáže i výťahu.

Nové byty sú ponúkané ako „holobyty“, čím je umožnené každému klientovi realizovať svoju vlastnú predstavu o dokonalom bývaní. Kvalitu stavby zaručujú prvé 4 veže skolaudované v rokoch 2009 a 2010 a ich spokojní obyvatelia, ktorí odporúčajú život na Trenčianskej Riviére aj svojim známym.

foto3-r115_res.jpg

Žite život na výnimočnom mieste

Láka Vás predstava o takomto bývaní? Zarezervujte si ho už dnes!

Chceli by ste sa o tom všetkom presvedčiť na vlastné oči? Môžete si dohodnúť obhliadku vzorových bytov už v dokončených domoch.

Potrebujete pomôcť s financovaním kúpy nového bytu? K dispozícii sú Vám služby špecializovaného finančného partnera.

Viac informácií na www.rivierabyty.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.