Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Pripravte sa na kariéru v agrobiznise a marketingu

Fakulta ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre ponúka medzinárodný študijný program Agrárny obchod a marketing s ročným pobytom na Timiriazevovej univerzite v Moskve.

Fakulta ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre ponúka absolventom bakalárskeho štúdia medzinárodný inžiniersky študijný program s ročným pobytom v Moskve EURUS AGRI - Agrárny obchod a marketing. Program sa vyučuje kombinovane, v anglickom jazyku na Slovensku a v ruskom na Štátnej poľnohospodárskej Timiriazevovej univerzite v Moskve. Absolventi získajú dvojitý diplom sprostredkovaný partnerskými univerzitami v Moskve a Nitre.

"Je to výnimočná príležitosť naučiť sa viac jazykov a pridať medzinárodnú dimenziu do inžinierskeho štúdia," hovorí dekanka Fakulty ekonomiky a manažmentu prof. Dr. Ing. Elena  Horská. „Najväčšou pridanou hodnotou pre študenta je možnosť získať dvojitý diplom, aktívnu znalosť ďalšieho svetového jazyka, ale aj interkultúrne skúsenosti, neoceniteľné pre budúcu prácu v medzinárodnom obchode a marketingu. Študijný program ponúka to, čo vyžaduje dnešná agropotravinárska prax – prepojenie teórie a praxe. Študenti sú motivovaní vyberať si témy diplomových prác, ktoré úzko korešpondujú s medzinárodným obchodom a trhmi, s identifikáciou potrieb európskych verzus ruských zákazníkov a zároveň reflektujú všetky socio-ekonomické, prípadne aj politické zmeny,“ dodáva dekanka E. Horská.

Prečo si vybrať inžinierske štúdium medzinárodného študijného programu EURUS Agri - Agrárny obchod a marketing?

• Dvojitý diplom poskytuje absolventom konkurenčnú výhodu na trhu práce a umožňuje zvýšenú mobilitu medzi krajinami.
  • Žiadne poplatky na partnerskej univerzite.
  • Dvojročný študijný pobyt , ktorý zahŕňa dva semestre v zahraničí.  Prvý rok je organizovaný v Nitre, druhý v Moskve.
  • Výborná príležitosť študovať dva dôležité jazyky z hľadiska medzinárodného podnikania: anglický a ruský.
  • Podpora cez Erasmus+ program.
  • Špecializácia na marketing, obchod, spotrebiteľské štúdie a geoekonomické otázky.
  • Neoceniteľný interkultúrny zážitok a významný prínos pre budúcu kariéru.
  • Absolventi sú pripravení na kariéru v agribizinise, marketingu, potravinárskom maloobchode, medzinárodnom obchode a sú schopný aplikovať teoretické poznatky na trhy v EÚ, Rusku, Strednej a Východnej Európe a tiež v Strednej Ázii.

Kontakt:

Associate professor Nadezhda Akkanina: akkanina@mail.ru (RSAU – MTAA, Faculty of Economics, Russia)

Prof. Ing. Ľudmila Nagyová, PhD, prof. Ing. Iveta Ubrežiová, Phd:  ludmila.nagyova@uniag.sk, iveta.ubreziova@uniag.sk  (Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta ekonomiky a manažmentu)

eurus-r891_res.jpg

Absolventi medzinárodného študijného programu Eurus Agri Agrárny obchod a marketing, ktorý ponúka Fakulta ekonomiky a manažmentu SPU, získajú dvojitý diplom sprostredkovaný partnerskými univerzitami v Moskve a Nitre

Foto: archív SPU v Nitre

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.