Výzvy pre manažment prírodných zdrojov a spoločnosť

Fakulta ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre pripravuje konferenciu Medzinárodné vedecké dni 2016, na ktorej vystúpia významní odborníci v oblasti hospodárstva a manažmentu prírodných zdrojov.

Fakulta ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, Vyšehradská asociácia univerzít, Klub poľnohospodárskych odborníkov pri SPU v Nitre, Asociácia poľnohospodárskych ekonómov na Slovensku organizujú 19. – 20. mája 2016 konferenciu Medzinárodné vedecké dni 2016 – Hodnotový reťazec v agropotravinárstve: Výzvy pre manažment prírodných zdrojov a spoločnosť.

V rámci plenárneho zasadnutia 19. mája vystúpia významní domáci i zahraniční odborníci zaoberajúci sa otázkami hospodárstva a manažmentu v  spojení s konkrétnymi problémami v rámci reťazca potravinárstva a manažmentu prírodných zdrojov: David Sedik – zástupca z FAO, Dr. Bayu Krisnamurthi – predseda Indonézskeho združenia poľnohospodárskych ekonómov, Dr. John Westra a Dr. John Russin z AgCenter Louisiana State University, Petr Blížkovský, z Generálneho sekretariáta Rady Európskej únie v Bruseli, Ing. Matej Hudec, vedúci poľnohospodárskeho úseku Stáleho zastúpenia SR pri EÚ a mnoho ďalších.

Cieľom konferencie bude prezentovať výsledky vedeckovýskumných aktivít pred odbornou spoločnosťou poľnohospodárskych ekonómov a zároveň vytvoriť priestor pre formálne i neformálne stretnutie jej účastníkov. Významní zahraniční i domáci hostia sú deklarovaním rozvinutej medzinárodnej spolupráce fakulty, ktorá si svojimi aktivitami upevňuje úlohu dôveryhodného a zodpovedného partnera nielen v akademickom prostredí ale aj oblasti spolupráce predovšetkým s poľnohospodárskym podnikateľským prostredím. Podrobný program konferencie: http://spu.fem.uniag.sk/mvd2016/index.php?lang=sk.

foto13-r818_res.jpg

Fakulta ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre zaujíma popredné miesto medzi ekonomickými fakultami na Slovensku. V komplexnej akreditácii vysokých škôl Slovenska v roku 2015 získala hodnotenie A- a už niekoľko rokov je druhou najlepšou fakultou s ekonomickým zameraním na Slovensku (podľa hodnotenia ARRA 2013, 2014). Jej poslaním je vychovávať jazykovo schopných odborníkov v oblasti ekonomiky a hospodárskej politiky, manažmentu, vnútorného a medzinárodného obchodu a marketingu,  účtovníctva a financií, kvantitatívnych metód, informatiky a environmentálnej ekonomiky a manažmentu.

Fakulta realizuje výučbu na bakalárskom, inžinierskom a doktorandskom stupni v nasledujúcich akreditovaných študijných programoch:

Bakalárske štúdium

ekonomika podniku, manažment podniku, medzinárodné podnikanie s agrárnymi komoditami, International Business with Agrarian Comodities (výučba v AJ), obchodné podnikanie, účtovníctvo, kvantitatívne metódy v ekonómii, environmentálna ekonomika a manažment

Inžinierske štúdium

ekonomika podniku, Business Economics (študijný program dvojitých diplomov), manažment podniku, agrárny obchod a marketing, agrarian Trade and Marketing (študijný program dvojitých diplomov),  kvantitatívne metódy v ekonómii, International Economics and Development (výučba v AJ)

Doktorandské štúdium

ekonomika a manažment poľnohospodárstva a potravinárstva, ekonomika a manažment podniku, agrárny obchod a marketing, Economics and Management of Agrisector (výučba v AJ), Business Economics and Management (výučba v AJ), Agrarian Marketing and Trade (výučba v AJ)

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike
  2. V púpave je všetko, čo potrebujete
  3. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou
  4. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny
  5. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov
  6. Slovenskí maloobchodníci hľadajú cesty k zdravému rastu
  7. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca
  8. Malé pivovary aj varenie naživo. Bratislava ožije gastronómiou
  1. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike
  2. V púpave je všetko, čo potrebujete
  3. Virtuálne sídlo má svoju volebnú miestnosť. Ako je to možné?
  4. dm podporila sumou 6 317 eur realizáciu projektu
  5. Lifehack pre domácnosť?
  6. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny
  7. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou
  8. OBI rozžiarilo Zvolen na oranžovo
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 11 851
  2. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 11 423
  3. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 8 441
  4. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 7 765
  5. Výborná pre diabetikov aj pre lepšie trávenie. Poznáte Aróniu? 5 874
  6. Posledné byty v jedinečnej novostavbe v historickom jadre Košíc 4 523
  7. V púpave je všetko, čo potrebujete 2 864
  8. Malé pivovary aj varenie naživo. Bratislava ožije gastronómiou 2 622
SkryťVypnúť reklamu

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

INZERCIA 16 h

Vyšlo aprílové číslo Doma v záhrade.

INZERCIA 13. apr
SkryťZatvoriť reklamu