Virtuálna kancelária - Vaše bezpečné a pohodlné podnikanie

Je všeobecne známe, že začiatky podnikania v dnešnej dobre nie sú jednoduché. Pomôcť môže služba Virtual office, ktorú ako novinku poskytuje Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava.

Je všeobecne známe, že začiatky podnikania v dnešnej dobre nie sú vôbec jednoduché. Vyžadujú si mnoho času, energie, no a, v neposlednom rade, aj finančných prostriedkov. Ako podnikateľ – začiatočník však nemáte istotu, či sa Vám vynaložené prostriedky vrátia. Štatistika je alarmujúca. Ak kedysi počet firiem, ktoré do 5 rokov od založenia boli nútené zrušiť svoju činnosť, bol 5 z 10, dnes je to už 9 z 10! Existujú však možnosti, ako minimalizovať náklady v podnikateľských začiatkoch. Jednou z nich je aj využitie služby Virtuálna kancelária, resp. Virtual Office, ktorú aktuálne ako novinku vo svojom širokom portfóliu služieb ponúka aj Canadian Bilingual Institute – jazykové služby Bratislava

img2375-r898_res.jpg

Pre koho je táto služba určená sme sa opýtali riaditeľa Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava pána Henryho Silvu: „Služba Virtual Office nepredstavuje praktické a moderné riešenie len pre začínajúcich podnikateľov, či podnikateľov, ktorí chcú minimalizovať svoje náklady na prevádzku svojich vlastných kancelárií, je tiež ideálnym riešením aj pre tých klientov, ktorí z rôznych dôvodov nemôžu, či nechcú vlastniť alebo si prenajímať administratívne priestory. Naši klienti vďaka tejto službe získajú cenovo výhodné sídlo svojej spoločnosti na lukratívnej adrese priamo v centre mesta, k dispozícii ďalej majú aj naše kancelárske priestory a balík administratívnych služieb“.

img2378-r436_res.jpg

Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava v rámci služby Virtual Office ponúka dva základné balíky služieb BASICPREMIUM, avšak pre tých, ktorí by si v týchto balíčkoch nenašli to, čo potrebujú, profesionálny tím Canadian Bilingual Institute – jazykové služby Bratislava je pripravený „vyskladať“ balík služieb na mieru každého klienta, vďaka čomu môžu podnikatelia vypustiť zo svojich bežných starostí aj účtovnícke služby a služby právneho poradenstva, zabezpečovanie prekladov a tlmočníctva, či zabezpečenie občerstvenia pre seba a návštevy.

„So službou Virtual Office v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava si môžete byť istí, že zaplatíte len za to, čo v skutočnosti potrebujete a využívate“, dodal na záver Henry Silva.

Pre viac informácií kliknite na:  http://www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/dalsie-sluzby-virtualna-kancelaria/

Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava okrem tejto novej služby už takmer 15 rokov ponúka jazykové kurzy špičkovej kvality. Vybrať si môžete kurz anglického jazykanemeckého jazykafrancúzskeho jazykašpanielskeho jazykatalianskeho jazykaruského jazyka a slovenčiny pre cudzincov.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.