Panorama City je čoraz lukratívnejšou adresou

Panorama City je unikátnym a čoraz viac obľúbeným miestom na bývanie, preto sa u nás pravidelne zastavujú klienti so svojimi požia

Nový symbol Bratislavy, viac ako stometrové veže novostavby Panorama City, boli dokončené v decembri minulého roku. V týchto dňoch si majitelia postupne preberajú svoje byty. Na prízemí oboch veží vznikla obchodná galéria, kde svoju pobočku ako prvá otvorila realitná kancelária HERRYS.

img6488-b-r992_res.jpg(Foto: Panorama City, Bratislava)

„Už od prvého dňa keď sme ešte len dokončovali sťahovanie do našich nových priestorov, sme zaznamenali mimoriadny záujem o tento projekt. Panorama City je unikátnym a čoraz viac obľúbeným miestom na bývanie, preto sa u nás pravidelne zastavujú klienti so svojimi požiadavkami na kúpu či prenájom.“  - hovorí Juraj Jablonka, senior real estate consultnt spoločnosti HERRYS.

Súčasná priaznivá situácia na trhu nehnuteľností projektu praje i naďalej. „Za krátky čas sa nám podarilo predať v projekte už niekoľko bytov za naozaj výnimočné ceny. Rovnako aj byty, ktoré nám majitelia zverili v rámci prenájmu v našej ponuke neostávajú dlho. Dopyt stále prevyšuje ponuku, stáva sa nám, že ponuku ani nestihneme uverejniť a byt sa predá či prenajme, nakoľko stále disponujeme databázou záujemcov o tento projekt.“  - vymenúva senior real estate consultant Juraj Jablonka, ktorý je tiež súčasťou tímu HERRYS v pobočke Panoramy City.

juraj jablonka(FOTO: ING. JURAJ JABLONKA, SENIOR REAL ESTATE CONSULTANT, HERRYS)

Byty, zakúpené v počiatočnej fáze predaja projektu, spoločnosť HERRYS teraz pre svojich klientov úspešne predáva so ziskom 25-40 %, v závislosti od kategórie, dispozície a orientácie. Pobočka priamo v projekte je veľkým benefitom, vďaka známej značke a marketingovej podpore predaja je HERRYS prirodzenou voľbou pre majiteľov bytov v projekte, ktorí chcú dnes svoje byty úspešne predať.

„Databáza klientov zo Slovenska i zahraničia, ktorí majú záujem o investíciu, skúsenosti s projektom a profesionálny prístup sú dôvody, pre ktoré sa klienti s požiadavkami na kúpu či prenájom čoraz viac obracajú na našu spoločnosť.“ – hovorí Martin Marsina, head of sales spoločnosti HERRYS. A pokračuje: „ V prípade záujmu vieme obratom predávajúcemu ponúknuť veľmi zaujímavé investičné príležitosti. Vďaka výraznému, viac ako 50% podielu na trhu s novostavbami, vieme o pripravovaných projektoch a našim klientom vieme ponúknuť byty v rámci projektov ako prvým, ešte pred oficiálnym spustením predaja.“

herrys realitná kancelária bratislava - panorama city Kancelária HERRYS v Panorama City je tretím kontaktným miestom spoločnosti otvoreným počas 4 rokov jej pôsobenia na trhu. Nachádza sa na prízemí veže II a je otvorená v pracovné dni od 9:00 do 18:00.

O spoločnosti

Spoločnosť HERRYS tvorí tím odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami, ktoré využíva v prospech klientov v oblasti predaja kúpy a prenájmu rezidenčných nehnuteľností a developmentu. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. V rokoch 2012, 2013, 2014 a 2015 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awardsv kategórii Best Local Real Estate Agency.

O Panorama City

herrys realitná kancelária bratislava - panorama city(Foto: recepcia Panorama City)

V stále obľúbenejšej lokalite na nábreží Dunaja neďaleko Slovenského národného divadla a nákupnej galérie EUROVEA vyrástlo nové epicentrum mestského života - polyfunkčný komplex Panorama City. Dve ikonické obytné veže originálneho trojuholníkového tvaru s impozantnou výškou  nielenže umožňujú unikátny výhľad na Bratislavu, ale zároveň dotvárajú jej panorámu a poskytujú komfortný životný priestor pre moderných kozmopolitných ľudí.

img5619-r316_res.jpg(Foto: Výhľad z Panorama City)

Každá veža Panorama City ponúka 33 poschodí rozmanitých interiérových riešení. Okrem 606 bytov je súčasťou projektu aj zelený park, obchody, kancelárie, reštaurácie, bary a samozrejme služby, príjemnú atmosféru dotvorí atypické námestie, ktoré udrží pulzujúci život veľkomesta za hranicami súkromia obyvateľov Panorama City.

img6480-b-r741_res.jpg(Foto: Panorama City, Bratislava)

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.