Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Zvýrazněte svůj outfit s hranatými hodinkami

Hodinky s hranatým ciferníkem jsou možná nejelegantnější verzí náramkových hodinek vůbec. Díky svému jednolitému tvaru totiž splývají v jeden tvarový celek, který na první pohled vypadá jako obyčejný.

Hodinky s hranatým ciferníkem jsou možná nejelegantnější verzí náramkových hodinek vůbec. Díky svému jednolitému tvaru totiž splývají v jeden tvarový celek, který na první pohled vypadá jako obyčejný či lepší náramek.

Designéři se sice perou, která z verzí hodinek (zda hodinky s kulatým či hranatým ciferníkem) je modernější, jisté však je, že daleko více než tvar ciferníku, rozhoduje to, pro jakou příležitost si vyberete ten který stylový model hodinek, z toho, kterého materiálu a barvy...

1-r895_res.jpg

Tak například neuvěřitelný model Esprit Bling Bling Night Houston ES000EW2006 - díky fantastickému nápadu samotných tvůrců, kteří zakomponovali stejné prvky řemínku i na pole ciferníku, se samotná užitková funkce tohoto přístroje naprosto ztrácí v nenávratnu. Díky tomu ciferník snadno přehlédnou cizí oči, samotné majitelce tohoto modelu však neunikne, jaký je skutečný čas, který zobrazují nenápadné ručičky.

2-r489_res.jpg

Nebo elegantní model Mustang 4603601 - celokožené hodinky skrývající uprostřed hranatý bílý ciferník s ukazatelem času. Ten chrání minerální sklíčko. Tyto designem zcela očekávané hodinky tohoto výrobce střídá naprosto kontroverzní a zcela netypický model u Mustangu - model Mustang 4603502.

3-r265_res.jpg

Samotná značka je spíše stavěná pro použití zemitých barev a jednolitého kovu, zdobné prvky ani barvy nejsou častým záměrem a právě o to větší údiv budí fialové Mustang 4603502. Barevný kožený a obyčejný náramek, který disponuje kovovou aplikací s vložkou v podobě kulatého ciferníku je zajímavým nápadem, a zároveň funkčně promyšleným kontextem, otázkou však je, zda se vám bude hodit i nabízená barva. Posuďte sami.

axcent-of-scandinavia-spike-x45011-736-r113_res.jpg

Rockeři se pak jistě obrátí na severského výrobce a model Axcent of Scandinavia Spike X45011-736, který disponuje bytelným řemínkem i kovovými aplikacemi, které snad fungují jako "ochrana" při případné rvačce. Na vlastní pěst to však nezkoušejte. Oblíbená značka se zde opravdu odvázala v rámci své kolekce Spike.

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.