Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Prenajmite si školiace priestory v centre Bratislavy

Plánujete zorganizovať firemné školenie, seminár, kongres, alebo potrebujete pozvať svojho klienta na obchodné stretnutie? V Canadian Institute - jazykové kurzy Bratislava majú pre Vás riešenie!

Plánujete zorganizovať pre svojich zamestnancov firemné školenie, seminár, či kongres, alebo ste podnikateľ neustále cestujúci a potrebujete pozvať svojho klienta na obchodné stretnutie do reprezentatívnych priestorov v centre Bratislavy? Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava má pre Vás efektívne riešenie!

prenajom-priestorov11-r437_res.jpg

„V dnešnej dobe majú mnohé firmy problém s kancelárskymi priestormi, často v nich nie je vhodné miesto na organizáciu školení. Ak aj takými priestormi spoločnosť disponuje, uprednostní prenájom priestorov mimo pracoviska, nakoľko je dokázané, že zamestnanci sa tak lepšie sústredia na výučbu, keďže na pracovisku sú zvyknutí podávať  konkrétny pracovný výkon. Preto sme pre našich klientov vytvorili službu Prenájom školiacich priestorov. Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava sídli v exkluzívnych reprezentatívnych priestoroch v samom centre Bratislavy. Naše priestranné učebne sú plne vybavené všetkou potrebnou modernou technikou ako sú hifi veža, televízor, DVD prehrávač, či videoprojektor,“ povedala Andrea Szombathová, manažérka Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava.

prenajom-priestorov10-r299_res.jpg

Čo Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava v rámci tejto služby ponúka? V plne klimatizovaných nadštandardných priestoroch tejto jazykovej školy môžete využiť 7 miestností s kapacitou 8 až 15 miest, prenajať si môžete miestnosť 7 dní v týždni vrátane asistenčných služieb. Absolútnou samozrejmosťou je internet s WiFi pokrytím v celom priestore, a taktiež flipchart s papiermi a markermi, využiť môžete možnosť kopírovania a farebnej tlače. Tím Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava Vám na požiadanie pripraví catering s neobmedzeným množstvom konzumácie studených a teplých nápojov, no a problémom nie je ani zabezpečenie celodennej stravy pre Vás a Vašich zamestnancov, či klientov. „Nenašli ste v našej ponuke to, čo ste potrebovali? Neváhajte a kontaktujte nás mailom, telefonicky, alebo najlepšie osobne v našich priestoroch. Radi si Vaše požiadavky vypočujeme a vytvoríme ponuku, ktorá Vám sadne ako uliata,“ dodala na záver manažérka Andrea Szombathová.

Pre viac informácií kliknite na: http://www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/dalsie-sluzby-prenajom-priestorov/

Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava okrem tejto novej služby už takmer 15 rokov ponúka jazykové kurzy špičkovej kvality. Vybrať si môžete kurz anglického jazykanemeckého jazykafrancúzskeho jazykašpanielskeho jazykatalianskeho jazykaruského jazyka a slovenčiny pre cudzincov.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.