Sobota, 20. apríl , 2019

Šesť výhod, prečo jazyková škola

Aj Vy patríte medzi vyznávačov názoru, že jazyková škola je nepotrebným prežitkom? V nasledujúcich riadkoch Vám priblížime šesť najdôležitejších prečo si vybrať na jazykové vzdelávanie jazykovú školu.

Aj Vy patríte medzi vyznávačov názoru, že jazyková škola je nepotrebným prežitkom a v súčasnosti existujú lepšie, lacnejšie a efektívnejšie metódy? Tak čítajte! V nasledujúcich riadkoch Vám priblížime 6 neodškriepiteľných výhod, prečo si na štúdium cudzieho jazyka vybrať jazykovú školu, 6 plusov, prečo si vybrať jazykový kurz v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava.

Samozrejme, v dnešnej dobe sú možnosti výučby jazyka takmer neobmedzené. Ľudia sa často snažia vydať po tej najjednoduchšej a najlacnejšej ceste. Preto si dohadujú stretnutia s lektormi, či len s  jazykovo zdatnými známymi formou „face to face“, či cez skype. Prípadne sa rozhodnú nakúpiť si knihy a vydať sa strastiplnou cestou samoštúdia. Často vyhľadávané sú aj skupiny ľudí so záujmom o rovnaký jazyk. Jednoducho sa registrujete na stránku, či sa pridáte do skupiny na facebooku a vyberiete si človeka, s ktorým si popíšete, či „skočíte na pokec“ do kaviarne. Isteže, aj tak sa dá. Otázkou zostáva, nakoľko sú vyššieuvedené formy štúdia jazyka naozaj efektívne a ako rýchlo a či vôbec dosiahneme očakávaný progres

1. „Pokiaľ sa však rozhodnete vložiť do rúk profesionála, teda Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava, môžete otázku progresu pustiť z hlavy. Váš vzdelávací proces Vám náš profesionálny tím naplánuje od začiatku až do chvíle, kým nedosiahnete požadovanú jazykovú úroveň. Absolútne kľúčové je vedieť, kde sa v momente, keď sa rozhodnete s jazykovým vzdelávaním začať, nachádzate. Na to  u nás slúži rozraďovací, tzv. placement test, vďaka ktorému zistíme vašu aktuálnu úroveň a zaradíme vás do konkrétneho kurzu. Pridelíme vám lektora, ktorý vás bude celým kurzom sprevádzať, sledovať vaše výkony a povzbudzovať vás k ďalším a lepším,“ povedala nám Ľubica Halandová, HR&Academic Manager.

logoobdlznik-r889_res.jpg

2. Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava si svojich lektorov dôkladne vyberá. Všetci uchádzači o túto prácu sa musia najskôr preukázať diplomom, či certifikátom z daného jazyka a taktiež musia mať doklad o praxi vo výučbe a pobyte v zahraničí. Následne absolvujú niekoľkokolový výberový proces, na ktorom, samozrejme, musia v rámci ukážkovej hodiny predviesť aj svoje pedagogické schopnosti a zaujímavé a pútavé vyučovacie metódy. Veď nudných a otrávených učiteľov – teoretikov ste si užili dosť už počas svojich študentských čias. Pridanou hodnotou lektorov v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava sú neustále školenia, ovládanie najefektívnejších metód výučby, starostlivo pripravované sylaby a možnosť použiť rozličnú literatúru a širokú škálu výučbových materiálov.

3. Zabezpečenie priestorov sú starosti, na ktoré môžete pri výbere Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava zabudnúť. V krásnych priestoroch v centre mesta nájdete všetko pohodlie, ktoré na výučbu potrebujete. Privíta vás tu tiché príjemné prostredie s pohodlným posedením, samozrejmosťou je pitný režim, či možnosť zohriať sa čajíkom alebo osviežiť kávičkou.

prenajom-priestorov10-r854_res.jpg

4. Lámať hlavu si nemusíte ani pri výbere učebného materiálu. Tím profesionálov Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava vás hravo zorientuje v kvante učebníc, ktoré sú momentálne na trhu dostupné. Akademici presne vedia, z ktorých kníh sa najlepšie učí a ktorá kniha je, resp. nie je vhodná pre daný tip a úroveň jazykového kurzu.

5. Jednou z najväčších výhod vzdelávania v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava je monitorovanie pokroku a následného vyhodnotenia. Klient tak získava komplexný prehľad o svojich vedomostiach, dosiahnutej úrovni a v neposlednom rade možnosť pokračovať vo výučbe v nasledujúcej úrovni. Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava poskytuje svojim klientom zľavu pri absolvovaní ďalšieho jazykového kurzu. Samozrejmosťou je vystavenie certifikátu, ktorý slúži ako potvrdenie o dosiahnutých jazykových znalostiach, avšak aj ako materiál potvrdzujúci absolvovanie kurzu pre prípad, keď firma klientovi jazykové vzdelávanie prepláca.

6. „V Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava dôsledne dbáme o spokojnosť našich klientov, preto sa pravidelne zaujímame o ich spätnú väzbu najmä formou dotazníka spokojnosti, ale aj formou ústneho či telefonického  rozhovoru. Robíme všetko preto, aby klient Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava bol vždy spokojným klientom,“ dodala na záver Ľubica Halandová.

Pre viac informácií nás kontaktujte na: http://www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/

Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava už takmer 15 rokov ponúka jazykové kurzy špičkovej kvality. Vybrať si môžete kurz anglického jazykanemeckého jazykafrancúzskeho jazykašpanielskeho jazykatalianskeho jazykaruského jazyka a slovenčiny pre cudzincov.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.