Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Šesť výhod, prečo jazyková škola

Aj Vy patríte medzi vyznávačov názoru, že jazyková škola je nepotrebným prežitkom? V nasledujúcich riadkoch Vám priblížime šesť najdôležitejších prečo si vybrať na jazykové vzdelávanie jazykovú školu.

Aj Vy patríte medzi vyznávačov názoru, že jazyková škola je nepotrebným prežitkom a v súčasnosti existujú lepšie, lacnejšie a efektívnejšie metódy? Tak čítajte! V nasledujúcich riadkoch Vám priblížime 6 neodškriepiteľných výhod, prečo si na štúdium cudzieho jazyka vybrať jazykovú školu, 6 plusov, prečo si vybrať jazykový kurz v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava.

Samozrejme, v dnešnej dobe sú možnosti výučby jazyka takmer neobmedzené. Ľudia sa často snažia vydať po tej najjednoduchšej a najlacnejšej ceste. Preto si dohadujú stretnutia s lektormi, či len s  jazykovo zdatnými známymi formou „face to face“, či cez skype. Prípadne sa rozhodnú nakúpiť si knihy a vydať sa strastiplnou cestou samoštúdia. Často vyhľadávané sú aj skupiny ľudí so záujmom o rovnaký jazyk. Jednoducho sa registrujete na stránku, či sa pridáte do skupiny na facebooku a vyberiete si človeka, s ktorým si popíšete, či „skočíte na pokec“ do kaviarne. Isteže, aj tak sa dá. Otázkou zostáva, nakoľko sú vyššieuvedené formy štúdia jazyka naozaj efektívne a ako rýchlo a či vôbec dosiahneme očakávaný progres

1. „Pokiaľ sa však rozhodnete vložiť do rúk profesionála, teda Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava, môžete otázku progresu pustiť z hlavy. Váš vzdelávací proces Vám náš profesionálny tím naplánuje od začiatku až do chvíle, kým nedosiahnete požadovanú jazykovú úroveň. Absolútne kľúčové je vedieť, kde sa v momente, keď sa rozhodnete s jazykovým vzdelávaním začať, nachádzate. Na to  u nás slúži rozraďovací, tzv. placement test, vďaka ktorému zistíme vašu aktuálnu úroveň a zaradíme vás do konkrétneho kurzu. Pridelíme vám lektora, ktorý vás bude celým kurzom sprevádzať, sledovať vaše výkony a povzbudzovať vás k ďalším a lepším,“ povedala nám Ľubica Halandová, HR&Academic Manager.

logoobdlznik-r889_res.jpg

2. Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava si svojich lektorov dôkladne vyberá. Všetci uchádzači o túto prácu sa musia najskôr preukázať diplomom, či certifikátom z daného jazyka a taktiež musia mať doklad o praxi vo výučbe a pobyte v zahraničí. Následne absolvujú niekoľkokolový výberový proces, na ktorom, samozrejme, musia v rámci ukážkovej hodiny predviesť aj svoje pedagogické schopnosti a zaujímavé a pútavé vyučovacie metódy. Veď nudných a otrávených učiteľov – teoretikov ste si užili dosť už počas svojich študentských čias. Pridanou hodnotou lektorov v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava sú neustále školenia, ovládanie najefektívnejších metód výučby, starostlivo pripravované sylaby a možnosť použiť rozličnú literatúru a širokú škálu výučbových materiálov.

3. Zabezpečenie priestorov sú starosti, na ktoré môžete pri výbere Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava zabudnúť. V krásnych priestoroch v centre mesta nájdete všetko pohodlie, ktoré na výučbu potrebujete. Privíta vás tu tiché príjemné prostredie s pohodlným posedením, samozrejmosťou je pitný režim, či možnosť zohriať sa čajíkom alebo osviežiť kávičkou.

prenajom-priestorov10-r854_res.jpg

4. Lámať hlavu si nemusíte ani pri výbere učebného materiálu. Tím profesionálov Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava vás hravo zorientuje v kvante učebníc, ktoré sú momentálne na trhu dostupné. Akademici presne vedia, z ktorých kníh sa najlepšie učí a ktorá kniha je, resp. nie je vhodná pre daný tip a úroveň jazykového kurzu.

5. Jednou z najväčších výhod vzdelávania v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava je monitorovanie pokroku a následného vyhodnotenia. Klient tak získava komplexný prehľad o svojich vedomostiach, dosiahnutej úrovni a v neposlednom rade možnosť pokračovať vo výučbe v nasledujúcej úrovni. Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava poskytuje svojim klientom zľavu pri absolvovaní ďalšieho jazykového kurzu. Samozrejmosťou je vystavenie certifikátu, ktorý slúži ako potvrdenie o dosiahnutých jazykových znalostiach, avšak aj ako materiál potvrdzujúci absolvovanie kurzu pre prípad, keď firma klientovi jazykové vzdelávanie prepláca.

6. „V Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava dôsledne dbáme o spokojnosť našich klientov, preto sa pravidelne zaujímame o ich spätnú väzbu najmä formou dotazníka spokojnosti, ale aj formou ústneho či telefonického  rozhovoru. Robíme všetko preto, aby klient Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava bol vždy spokojným klientom,“ dodala na záver Ľubica Halandová.

Pre viac informácií nás kontaktujte na: http://www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/

Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava už takmer 15 rokov ponúka jazykové kurzy špičkovej kvality. Vybrať si môžete kurz anglického jazykanemeckého jazykafrancúzskeho jazykašpanielskeho jazykatalianskeho jazykaruského jazyka a slovenčiny pre cudzincov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.