Vily Guduče****: Váš raj pri slovenskom mori

Poznáte ten pocit, keď sa dovolenka pomaly končí a vám sa vôbec ale vôbec nechce odísť? Doma Vás žiadne súrne povinnosti nečakajú, no bohužiaľ, čas vašej rezervácie uplynul... Tomuto je teraz koniec.

Odteraz už dovolenku nemusíte plánovať. Staňte sa majiteľom krásnej vily na chorvátskom ostrove Ugljan a užívajte si slnko, more a pláž kedykoľvek chcete. Len 7,5 hodiny z Bratislavy nájdete svoj raj na zemi. Projekt Vily GUDUČE ponúka 15 víl v Chorvátsku na súkromnej pláži na úrovni 4-hviezdičkového rezortu.

14 dní na dovolenku je málo

Ugljan je malá malebná dedinka nachádzajúca sa na severozápade rovnomenného ostrova, ktorý je súčasťou súostrovia Zadar, v blízkosti národných parkov Kornati, rieky Krka a Plitvických jazier. Od mesta Zadar je oddelená len niekoľko kilometrov širokým pásom mora. Ostrov Ugljan je vynikajúco dostupný trajektom z oboch prístavov mesta Zadar. Cesta z Bratislavy sem trvá presne 7 hod 32 minút vrátane prepravy trajektom, ktorý premáva 18-krát denne.

Zakotvite tu

Ostrov je známy krásnymi plážami, krištáľovo čistým morom, nádhernou krajinnou scenériou a vďaka bohatej stredomorskej vegetácii je tiež nazývaný zeleným ostrovom. Ak vás omrzí pláž, je načase sa vydať objavovať krásy ostrova po množstve cyklistických a turistických chodníkov. Ugljan ponúka vyše 80 kilometrov cyklotrás rôznych stupňov náročnosti. Turistická sezóna sa v tejto oblasti začína v máji a trvá až do konca októbra.

vily guduče

V posledných rokoch sa obľube teší i lovecká turistika. Počas októbrovej loveckej sezóny je povolené loviť bažanty, zajace, holuby a prepelice. Medzi ďalšie obľúbené aktivity patrí potápačské centrum, nájdete tu i ihriská pre futbal, plážový volejbal, tenisové kurty , požičovne kajakov, vodných bicyklov a podobne. Radosť z rybolovu si môžete vychutnať na otvorenom mori z paluby jachty alebo priamo z pobrežia v súkromí turistami neobjavenej pláže.

vily guduče

Popoludňajšie leňošenie na palube jachty, objavovanie krás bohatého podmorský života, potulky súostrovím Zadar... Objavujte očarujúce dedinky, tajné pláže a dych berúce prírodné scenérie.   Novovybudovaný prístav Sutomišćica je najmladším prístavom Zadarskej župy ponúka bezpečné kotvenie moreplavcom.

vily guduče

Autentickú stredomorskú atmosféru si naplno vychutnáte v mnohých ugljanských reštauráciách a tavernách. Kulinárske umenie majstrov kuchárov v kombinácii s čerstvo ulovenými rybami z okolitého mora a čerstvých surovín vypestovaných na tunajších rodinných farmách urobia z každého jedla malú slávnosť. Ostrov Uglajn je jedným z troch ostrovov Chorvátska, ktorý má kontinentálnu vodu, čím odpadajú náklady na prevádzku vily v budúcnosti.

Buďte doma v Chorvátsku

Vily s cenami od 280 000 € sa nachádzajú priamo na nádhernej súkromnej pláži vyhradenej pre obyvateľov Vily GUDUČE. Každá vila má krásny výhľad na more, záhradu s vlastným bazénom, terasu, grilovací altánok i pivnicu. Všetky vily sú kompletne zariadené. Majitelia sú úplne bez starostí, o záhrady i vily sa stará správca, ktorý zabezpečuje upratovanie i údržbu.

„Absolútne súkromie, ticho a anonymita je hviezdička navyše ktorú vám neponúkne ani najluxusnejší hotel. Prídete kedy chcete, zostanete ako dlho si len budete želať a navyše, ste doma. Čaká na vás všetko, čo máte radi. Ani len zubnú kefku si nemusíte baliť.“ – hovorí Filip Žoldák, partner spoločnosti HERRYS, ktorá je výhradným predajcom tohto projektu.

vily guduče

Rezervujte si svoj súkromný raj ešte dnes! Výhradným predajcom projektu je spoločnosť HERRYS, ktorá za vás vybaví i prevod nehnuteľnosti. Developerom projektu Vily GUDUČE je slovenská spoločnosť Sitno.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.