Letné intenzívne jazykové kurzy angličtiny - zmysluplné leto

Leto sa nám nezadržateľne blíži. Každoročne v tomto období vychrlia stredné a vysoké školy na úrad práce tisíce absolventov. Uspieť na pohovore môžu aj vďaka intenzívnemu jazykovému kurzu angličtiny.

Leto sa nám nezadržateľne blíži. Každoročne v tomto období vychrlia stredné a vysoké školy na úrad práce  tisíce absolventov rôznych škôl, odvetví a fakúlt. Pred každým z nich stojí tá istá náročná úloha – nájsť si slušnú a dobre ohodnotenú prácu. Ich očakávania sú zvyčajne veľké, realita súčasnosti je však iná – omnoho tvrdšia.

Ďalšou skupinou, ktorá by mohla zmysluplne využiť letné mesiace tzv. „uhorkovej sezóny“ na prípravu na septembrové pracovné pohovory, sú nezamestnaní, prípadne ľudia, ktorí sa chystajú odísť do anglicky hovoriacej krajiny za prácou. Všetkým trom spomínaným skupinám môže k úspechu na pracovných pohovoroch výrazne pomôcť intenzívny jazykový kurz angličtiny.

letnekurzy-r762_res.jpg

V Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava vieme, aké náročné je dnes zvládnuť pracovný pohovor v angličtine, či neskôr plnohodnotne komunikovať ústne, mailom, či telefonicky so svojimi kolegami, nadriadenými, či zákazníkmi. Preto sme sa pre svojich klientov rozhodli rozšíriť našu letnú ponuku o intenzívne jazykové kurzy angličtiny“, povedala nám Monika Krnáčová, Marketing&Project Manager Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava.

Pre koho je letný  intenzívny jazykový kurz angličtiny určený? Na našu otázku opäť odpovedá Monika Krnáčová: „Okrem už spomínaných absolventov, nezamestnaných a uchádzačov o prácu v zahraničí je náš kurz určený pre všetkých tých, ktorí majú chuť stráviť leto spoznávaním nových kultúr, zoznamovaním sa s novými zaujímavými ľuďmi, ako aj pre tých, ktorí si jednoducho len chcú „oprášiť“ svoje znalosti angličtiny.“

Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava v rámci svojich kurzov ponúka výučbu v lukratívnych, moderne vybavených, a čo je v letných mesiacoch  veľmi dôležité, plne klimatizovaných priestoroch v centre Bratislavy, nízky maximálny počet študentov v skupine a v neposlednom rade viac ako prijateľné ceny. Na hodinách, ktoré sú vedené skúseným profesionálnym lektorom, sa riešia aktuálne témy každodenného života a dôraz sa kladie na rozvoj všetkých jazykových schopností, teda na porozumenie, čítanie, písanie a aj rozprávanie.

„Nezáleží na tom, či ste úplný začiatočník alebo už viete plynulo komunikovať, u nás si nájde kurz každý. Preto neváhajte, kontaktujte nás a chyťte si svoje miesto v letnom intenzívnom jazykovom kurze angličtiny v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava“, dodala na záver Monika Krnáčová.

Pre viac informácií nás kontaktujte na: http://www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/jazykove-kurzy-letne-intenzivne-jazykove-kurzy-v-canadian-bilingual-institute-jazykove-kurzy-bratislava/

Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava už takmer 15 rokov ponúka jazykové kurzy špičkovej kvality. Vybrať si môžete kurz anglického jazykanemeckého jazykafrancúzskeho jazykašpanielskeho jazykatalianskeho jazykaruského jazyka a slovenčiny pre cudzincov.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?