Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Máj v Poluse patrí všetkým nadšencom vláčikov

Počas celého mája prebieha v Polus City Center výstava vláčikov z Klubu železničných modelárov Bratislava.

Máj v Poluse patrí všetkým nadšencom vláčikov

Počas celého mája prebieha v Polus City Center výstava vláčikov z Klubu železničných modelárov Bratislava. Klub má 50 ročnú históriu a na konte úspechy z mnohých výstav a súťaží národného aj medzinárodného charakteru, vďaka čomu sa stretnete so skutočnými železničiarskymi skvostami.v10-r447_res.jpg

Jednotlivé modely vláčikov a železničiarskych uniforiem z rokov 1934 – 1975 sú nielen vystavené, ale aj uvedené do pohybu, vďaka čomu si každý návštevník odnesie skutočný zážitok. Okrem samotnej výstavy je  pre všetkých návštevníkov a nadšencov vláčikov pripravený na každú sobotu zaujímavý program, počas ktorého budú na výstave členovia Klubu železničných modelárov Bratislava, pripravení odpovedať na všetky otázky a poskytnúť informácie o histórii vlakov na Slovensku.v4-r484_res.jpg

Výstavu vtipne dopĺňa mobilné fotoštúdio s jedinečnou fotostenou, ktorej súčasťou sú typické železničiarske rekvizity, ako napríklad železničiarske sako, čiapky či placačky. Pamiatka na výstavu je teda zaručená.v7-r395_res.jpg

Veľké finále výstavy je pripravené na posledný májový víkend, kedy bude zároveň prebiehať oslava Medzinárodného dňa detí , s pestrým programom a vyhodnotením súťaže o celodenný výlet tematickým vláčikom pre celú rodinu.

Tak príďte sa pozrieť, veľkí i malí .

Viac informácií o výstave a o podmienkach súťaže nájdete na www.facebook.com/poluscitycenterv2-r634_res.jpgv8-r873_res.jpg

v9-r954_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line