Canadian Institute – jazykové kurzy Bratislava zvýši Vaše šance!

Práve ste skončili školu alebo ste dlhodobejšie nezamestnaní a neviete si nájsť prácu? Vďaka Canadian Bilingual Institute - jazykové kurzy Bratislava môžete na pohovore konečne uspieť!

Práve ste skončili strednú školu, gymnázium, či dokonca univerzitu a mysleli ste si, že ste na zvládnutie pracovného pohovoru dostatočne pripravení, no po pár pohovoroch vás chytá panika? Ste dlhodobejšie nezamestnaní a po absolvovaní množstva pohovorov ešte stále nemáte prácu? Je spoločným menovateľom neúspechu nedostatočná jazyková vybavenosť? Vďaka Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava môžete na pohovore konečne uspieť!

Pýtate sa, ako vám môže jazyková škola pomôcť uspieť na pohovore? Na odpoveď sme sa opýtali Ľubice Halandovej, Academic&HR Manager Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava: „Dnešná doba od mladých a nielen mladých ľudí vyžaduje stále viac. To platí aj pre pracovné pohovory. Dnes už nestačí byť len dobrý v tom, čo robíte, musíte byť výborný. Záujemcov je veľa, a preto musíte byť lepší než vaši konkurenti. V Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava si všetky tieto fakty uvedomujeme. Vieme však aj to, že dnes už nestačí len „vyštudovať“, ba dokonca, v mnohých prípadoch vzdelanie nie je až také dôležité. To, na čo sa v súčasnosti pri prijímaní do zamestnania kladie skutočný dôraz, je znalosť jazykov. A vo výučbe jazykov sme v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava skutoční odborníci!“

Jazyková škola Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava sa v súčasnosti radí medzi najaktívnejšie a najmodernejšie jazykové školy a vo svojich krásnych moderných  priestoroch priamo v centre Bratislavy poskytuje špičkové jazykové služby už 15 rokov. Za ten čas prešlo rukami viac ako 400 lektorov takmer 25 000 študentov. Otvorených bolo vyše 4 000 individuálnych kurzov a vyše 5 000 skupinových kurzov, v rámci ktorých bolo odučených vyše 300 000 hodín. Vyše 200 firiem sa rozhodlo študovať cudzí jazyk práve v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava. Niet preto pochýb, že zveriť sa do rúk práve tejto inštitúcie, je tým správnym krokom.

prenajom-priestorov13-r898_res.jpg

„V Candian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava si všímame a reagujeme na potreby na  našich klientov, a preto sme sa rozhodli otvoriť kurz pod názvom „Príprava na pracovný pohovor v angličtine“, v ktorom Vás naši skúsení lektori naučia, ako správne reagovať na rôzne otázky, ktoré môžete v rámci pracovného pohovoru v angličtine dostať. Po absolvovaní kurzu si môžete byť istí, že Vás už na takomto pohovore nič nemôže prekvapiť,“ dodala Ľubica Halandová.

canadaludia-r815_res.jpg

Výrazne zvýšiť Vaše šance na úspech pri pohovoroch však môžu aj kurzy obchodného jazyka, či špecializované jazykové kurzy, ktoré sú zamerané na konkrétnu, Vami požadovanú, jazykovú oblasť a slovnú zásobu. Veľmi vhodné v nastávajúcom ročnom období sú letné intenzívne jazykové kurzy, kde môžete v krátkom časovom horizonte výrazne zvýšiť svoju jazykovú úroveň.

letnekurzy-r328_res.jpg

Vravíte si, že po anglicky viete predsa perfektne? Gratulujeme! V dnešných nadnárodných spoločnostiach však už znalosť angličtiny je braná ako samozrejmosť, nakoľko angličtina je tu komunikačným jazykom. Vo väčšine prípadov sa od uchádzača ešte vyžaduje perfektná znalosť ďalšieho, často aj nezvyčajného, cudzieho jazyka. Aj v tomto prípade vám vedia v Canadian Bilingual Institute – jazykové kurzy Bratislava pomôcť, nakoľko poskytujú kurzy anglického jazyka, nemeckého jazyka, francúzskeho jazyka, talianskeho jazyka, španielskeho jazyka, ruského jazykaslovenského jazyka pre cudzincov.

„Ak kedysi platilo porekadlo: Koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom, dnes skôr platí: Koľko jazykov vieš, toľko pracovných príležitostí máš,“ dodala na záver Ľubica Halandová.

Viac informácií sa dozviete na: http://www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/kurzy-obchodneho-jazyka/

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 23 186
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 768
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 544
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 939
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 357
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 305
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 894
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 633
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 8 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 8 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 18 h
SkryťZatvoriť reklamu