Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Na ružomberskej pošte rozdávajú darčeky všetkým Štvorkárom.

Pred poštou na ulici A. Bernoláka v Ružomberku sme dnes ráno stretli Janku (24), ktorá z pobočky odchádzala s novučkým reproduktorom. „A nič ma to nestálo,“ usmiala sa na nás.

Pred poštou na ulici A. Bernoláka v Ružomberku sme dnes ráno stretli Janku (24), ktorá z pobočky odchádzala s novučkým reproduktorom. Vďaka nemu bude môcť počúvať hudbu zo svojho mobilného telefónu aj riadne nahlas. „A nič ma to nestálo,“ usmiala sa na nás.

Ružomberok (16. 5. 2016) - Keď sme následne stretli aj pána Františka (51), ktorý si v ruke niesol nové slúchadlá a vraj za ne tiež neplatil, vzbudilo to našu pozornosť. Vošli sme do priestorov pošty a ako prvé našu pozornosť upútalo obrovské koleso, pri ktorom už stáli ďalší záujemcovia s cieľom vytočiť si niektorú z cien. Okrem reproduktorov, slúchadiel na kolese nájdete aj kredit na služby mobilného operátora 4ka, držiaky na smartfóny, tričká a ďalšie darčeky.

„Mám kredit za dvanásť eur,“ skríkla Katarína (19), ktorá nám prezradila, v čom spočíva fígeľ. Na vybraných poštách pokračujú Týždne 4ky a počas nich každý zákazník, ktorý si kúpi SIM kartu s predplatenou službou Moja 4ka, získa okrem štvoreurového štartovacieho kreditu aj minimálne ďalšie bonusové 4 eurá. Na kolese šťastia môže vytočiť aj iné hodnotné ceny. Z pošty neodíde ani jeden Štvorkár naprázdno!

Na poštu chodia celé rodiny

„Poobede prídem aj s maminou, otcom a bratom. Ak prejdeme do 4ky štyria, dostane každý z nás ešte rodinný kredit ďalšie 4 eurá,“ dodala Katarína predtým, než radostne vybehla z pošty. Byť v 4ke sa rodinám oplatí, keďže Štvorkári si medzi sebou volajú po tretej minúte zadarmo. Žiaden hovor nestojí viac ako 12 centov a za 4 eurá si medzi sebou môžu volať takmer dvetisíc minút!

„Týždne 4ky sa uskutočnia postupne v rôznych regiónoch Slovenska, na 96 poštách. Dnes štartujeme v Ružomberku a budeme tu do konca týždňa. Okrem okamžitých bonusov a výhier sa navyše môže každý zákazník zapojiť aj do súťaže o mobilný telefón Lenovo A6000,“ prezradil nám obchodný a marketingový riaditeľ SWAN Mobile, a. s. Peter Helexa.

Nám sa podarilo zistiť aj exkluzívnu informáciu  - skrátka neprídu ani tí, ktorí na pošte nestihnú Týždeň 4ky. Bonusový kredit vo výške 4 eurá budú mať zákazníci možnosť získať pri kúpe SIM karty Moja 4ky aj počas nasledujúceho týždňa od 23. do 28. mája.

4karuzomberok-r885_res.jpg

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.