Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Na ružomberskej pošte rozdávajú darčeky všetkým Štvorkárom.

Pred poštou na ulici A. Bernoláka v Ružomberku sme dnes ráno stretli Janku (24), ktorá z pobočky odchádzala s novučkým reproduktorom. „A nič ma to nestálo,“ usmiala sa na nás.

Pred poštou na ulici A. Bernoláka v Ružomberku sme dnes ráno stretli Janku (24), ktorá z pobočky odchádzala s novučkým reproduktorom. Vďaka nemu bude môcť počúvať hudbu zo svojho mobilného telefónu aj riadne nahlas. „A nič ma to nestálo,“ usmiala sa na nás.

Ružomberok (16. 5. 2016) - Keď sme následne stretli aj pána Františka (51), ktorý si v ruke niesol nové slúchadlá a vraj za ne tiež neplatil, vzbudilo to našu pozornosť. Vošli sme do priestorov pošty a ako prvé našu pozornosť upútalo obrovské koleso, pri ktorom už stáli ďalší záujemcovia s cieľom vytočiť si niektorú z cien. Okrem reproduktorov, slúchadiel na kolese nájdete aj kredit na služby mobilného operátora 4ka, držiaky na smartfóny, tričká a ďalšie darčeky.

„Mám kredit za dvanásť eur,“ skríkla Katarína (19), ktorá nám prezradila, v čom spočíva fígeľ. Na vybraných poštách pokračujú Týždne 4ky a počas nich každý zákazník, ktorý si kúpi SIM kartu s predplatenou službou Moja 4ka, získa okrem štvoreurového štartovacieho kreditu aj minimálne ďalšie bonusové 4 eurá. Na kolese šťastia môže vytočiť aj iné hodnotné ceny. Z pošty neodíde ani jeden Štvorkár naprázdno!

Na poštu chodia celé rodiny

„Poobede prídem aj s maminou, otcom a bratom. Ak prejdeme do 4ky štyria, dostane každý z nás ešte rodinný kredit ďalšie 4 eurá,“ dodala Katarína predtým, než radostne vybehla z pošty. Byť v 4ke sa rodinám oplatí, keďže Štvorkári si medzi sebou volajú po tretej minúte zadarmo. Žiaden hovor nestojí viac ako 12 centov a za 4 eurá si medzi sebou môžu volať takmer dvetisíc minút!

„Týždne 4ky sa uskutočnia postupne v rôznych regiónoch Slovenska, na 96 poštách. Dnes štartujeme v Ružomberku a budeme tu do konca týždňa. Okrem okamžitých bonusov a výhier sa navyše môže každý zákazník zapojiť aj do súťaže o mobilný telefón Lenovo A6000,“ prezradil nám obchodný a marketingový riaditeľ SWAN Mobile, a. s. Peter Helexa.

Nám sa podarilo zistiť aj exkluzívnu informáciu  - skrátka neprídu ani tí, ktorí na pošte nestihnú Týždeň 4ky. Bonusový kredit vo výške 4 eurá budú mať zákazníci možnosť získať pri kúpe SIM karty Moja 4ky aj počas nasledujúceho týždňa od 23. do 28. mája.

4karuzomberok-r885_res.jpg

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.