Nemaj založené ruky a prihlás svoj projekt do programu SPPoločne

Nadácia SPP a SPP už odštartovali piaty ročník verejnoprospešného programu SPPoločne. Ak máš projekt, ktorý zlepší kvalitu života v tvojom okolí, tak nám ho pošli a získaj podporu až do 6 000 eur. Projekt môžeš prihlásiť do 13. júla 2016 na www.sppolocne.sk. Aj tento rok rozhodne o víťazoch hlasovaním široká verejnosť.

SPPoločne je určený na rozvoj regiónov, revitalizáciu životného prostredia a zlepšenie kvality života ľudí na Slovensku. Rovnako ako v minulosti, aj teraz môžu záujemcovia o finančný grant prihlásiť projekty do dvoch kategórií:

• SPPoločne pre ľudí – kultúrne, spoločenské, výchovné, športovo-pohybové a verejnoprospešné podujatia.
  • SPPoločne pre domovinu – projekty budovania, rozvoja a obnovy verejných priestorov, športovísk, detských ihrísk, parkov či z oblasti eko vzdelávania a skvalitnenia životného prostredia.

Projekty môžu posielať len nepodnikateľské právnické osoby ako napríklad mimovládne organizácie, občianske združenia, školské zariadenia, kultúrne inštitúcieči obce a mestá. Každý môže prihlásiť maximálne 1 projekt zaslaním vyplneného prihlasovacieho formulára na www.sppolocne.sk. Jeden projekt môže byť podporený sumou vo výške od 3 000 eur do 6 000 eur, pričom celkovo sa medzi projekty rozdelí suma 200-tisíc eur. Podporíme 30 projektov v rámci celého Slovenska s najvyšším počtom pridelených verejných hlasov – 5 projektov v SPPoločne pre ľudí a 5 projektov v SPPoločne pre domovinu v každom z 3 regiónov (západ, stred a východ). Bonusové ceny bude navyše udeľovať SPP a Nadácia SPP mimoriadne zaujímavým projektom.

Piaty ročník poňali organizátori ako kampaň proti založeným rukám – tak neváhajte a prihláste váš projekt do 13. júla 2016 na www.sppolocne.sk.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.