Pondelok, 22. apríl , 2019

Nemaj založené ruky a prihlás svoj projekt do programu SPPoločne

Nadácia SPP a SPP už odštartovali piaty ročník verejnoprospešného programu SPPoločne. Ak máš projekt, ktorý zlepší kvalitu života v tvojom okolí, tak nám ho pošli a získaj podporu až do 6 000 eur. Projekt môžeš prihlásiť do 13. júla 2016 na www.sppolocne.sk. Aj tento rok rozhodne o víťazoch hlasovaním široká verejnosť.

SPPoločne je určený na rozvoj regiónov, revitalizáciu životného prostredia a zlepšenie kvality života ľudí na Slovensku. Rovnako ako v minulosti, aj teraz môžu záujemcovia o finančný grant prihlásiť projekty do dvoch kategórií:

• SPPoločne pre ľudí – kultúrne, spoločenské, výchovné, športovo-pohybové a verejnoprospešné podujatia.
  • SPPoločne pre domovinu – projekty budovania, rozvoja a obnovy verejných priestorov, športovísk, detských ihrísk, parkov či z oblasti eko vzdelávania a skvalitnenia životného prostredia.

Projekty môžu posielať len nepodnikateľské právnické osoby ako napríklad mimovládne organizácie, občianske združenia, školské zariadenia, kultúrne inštitúcieči obce a mestá. Každý môže prihlásiť maximálne 1 projekt zaslaním vyplneného prihlasovacieho formulára na www.sppolocne.sk. Jeden projekt môže byť podporený sumou vo výške od 3 000 eur do 6 000 eur, pričom celkovo sa medzi projekty rozdelí suma 200-tisíc eur. Podporíme 30 projektov v rámci celého Slovenska s najvyšším počtom pridelených verejných hlasov – 5 projektov v SPPoločne pre ľudí a 5 projektov v SPPoločne pre domovinu v každom z 3 regiónov (západ, stred a východ). Bonusové ceny bude navyše udeľovať SPP a Nadácia SPP mimoriadne zaujímavým projektom.

Piaty ročník poňali organizátori ako kampaň proti založeným rukám – tak neváhajte a prihláste váš projekt do 13. júla 2016 na www.sppolocne.sk.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.