Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Prvá fáza Nového Ružinova takmer vypredaná, spúšťa sa ďalšia

Prvé dve mestské vily sa za tri mesiace takmer vypredali, do predaja idú ďalšie dve s nadštandardným vybavením a výbornými cenami.

Projekt Nový Ružinov vyrastajúci v lokalite na začiatku Bajkalskej ulice sa preklopil do ďalšej fázy. Prvé dve mestské vily sa za tri mesiace takmer vypredali, do predaja idú ďalšie dve so sedemdesiatkou apartmánov, nadštandardným vybavením a výbornými cenami.

mestska-vila-b4-leonardo-r461_res.jpg

Druhá fáza Nového Ružinova nasadila latku poriadne vysoko. Ceny apartmánov začínajú na vynikajúcich 1 340 eur s DPH za m2 obytnej plochy. Jednoizbový apartmán je dostupný už za 60 tisíc eur, dvojizbový už za 88 tisíc a trojizbový len za 120 tisíc aj s vyše 30 metrovou terasou. K apartmánom navyše patrí nadštandardné vybavenie, ktoré novým vlastníkom výrazne zjednoduší začiatok bývania.

„Najväčšou prekážkou nasťahovania sa do nového bytu je spravidla chýbajúca kuchynská linka. Čakanie na jej dodanie a montáž dokáže oddialiť začiatok bývania aj o niekoľko týždňov a navyše predstavuje ďalší nemalý výdavok,“ hovorí Juraj Juritka, investičný riaditeľ spoločnosti CZ Slovakia, a.s.,  ktorá je developerom Nového Ružinova.

Obyvatelia druhej etapy výstavby sa týmto komplikáciám vyhnú, pretože súčasťou každého apartmánu bude kvalitná nemecká kuchynská linka  zo štúdia Concept. Kupujúci si môžu vybrať z troch farebných prevedení, pričom v linke už bude aj vstavaná rúra a varná doska. Novým obyvateľom tak stačí si doniesť posteľ a môžu bývať prakticky okamžite po odovzdaní bytu.

01-apartman-typ-a-r798_res.jpg

Farebné prevedenie Variant A
 04-apartman-typ-b-r903_res.jpg

Farebné prevedenie Variant B

07-apartman-typ-c-r836_res.jpg

Farebné prevedenie Variant C

Výstavba je v plnom prúde

Nový Ružinov bol jedným z mála súčasných projektov, ktorý začal predávať až po reálnom spustení výstavby. Vďaka tomu sú dnes, štvrť roka po začatí predaja, hrubé stavby oboch prvých budov už dokončené a začína sa s výstavbou ďalších. Druhá fáza prinesie sedemdesiat jedno- až trojizbových apartmánov s výmerami od 29 do 114 m 2 v dvoch päťpodlažných mestských vilách, vzhľadovo identických s prvou dvojicou. V suteréne nájde parkovacie miesto 32 vozidiel, ďalších 45 zaparkuje vonku. Garáže sú polozapustené, vďaka čomu v nich môžu parkovať aj vozidlá s pohonom na plyn.

mestska-vila-b4-leonardo-2-r361_res.jpg

Čo ľudí láka? Lokalita, služby, príroda

Novom Ružinove plánuje developer postaviť komplex celkovo desiatich budov. Tie okrem bývania  ponúknu aj priestory pre občiansku vybavenosť a administratívu. Súčasťou štvrte by  mal byť  aj supermarket,  materské centrum a  iné prevádzky zabezpečujúce komfortný život obyvateľov. „Budujeme miesto, na ktorom bude radosť žiť. Je pre nás preto dôležité, aby obyvatelia Nového Ružinova mali poruke všetky potrebné služby,“ hovorí Juritka.

19-novy-ruzinov-r693_res.jpg

Rýchlosť predaja prvej fázy dokazuje, že projekt je nastavený mimoriadne dobre. Ťahákom je vynikajúca dopravná dostupnosť nielen do centra, ale vďaka priamemu napojeniu na obchvat aj do ostatných častí Bratislavy. Projekt ťaží aj z blízkosti prírody a množstva zelene priamo medzi domami, ktorej výmera výrazne presahuje minimálne limity stanovené územným plánom.

Kolaudácia druhej fázy Nového Ružinova je naplánovaná na posledný štvrťrok 2017. Komplexné predajné služby vrátane zabezpečenia financovania kúpy zastrešuje realitná spoločnosť HERRYS.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Svet môžeme zlepšiť dobrými skutkami

Každý z nás môže zlepšiť svet dobrými skutkami - to je filozofia, na ktorej Orange postavil svoju vianočnú ponuku.

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.