Streda, 20. november, 2019 | Meniny má Félix

V ZUNO sa dá meniť výška splátky úveru bez poplatku

Chcete si meniť výšku splátky spotrebiteľského úveru každý mesiac podľa seba? V ZUNO sa to dá!

Každý, kto do konca októbra požiada v ZUNO banke o spotrebiteľský úver alebo o jeho refinancovanie, bude mať možnosť požiadať o bezplatné zvýšenie alebo zníženie výšky mesačnej splátkyTúto možnosť bude môcť potom klient využiť počas celej doby splácania.

„ZUNO okrem nízkych úrokov pri pôžičkách a refinancovaní chce týmto spôsobom ponúknuť aj flexibilitu pri splácaní. Klient, ktorý bude plánovať väčšie výdavky, si splátku v prípade potreby zníži. Ak sa mu však napríklad zvýši príjem, môže si nastaviť vyššie splátky a úver tak splatiť rýchlejšie,“ hovorí produktový manažér ZUNO banky Peter Jandura.

Načítavám video...

Akcia platí pre spotrebiteľské úvery aj refinancovanie, v termíne od 5. septembra do konca októbra 2016.

ZUNO banka ponúka štyri fixné sadzby pre refinancovanie spotrebiteľských úverov, pričom najnižšia z nich je 4,9 % ročne. Sadzba závisí od výšky úroku, ktorý mal klient v pôvodnej banke.

tab-do-pr-ts-ods-bez-dsc-r767_res.jpg

* úroky sú v percentách ročne

Reprezentatívny príklad: Výška PÔŽIČKY 4 000 €, úroková sadzba 8,90 % ročne, ročná percentuálna miera nákladov (RPMN) 9,27 %, mesačná splátka 82,84 €, poplatok za zriadenie 0 %, mesačný poplatok 0 €, obdobie splatnosti PÔŽIČKY 60 mesiacov, počet splátok 60, klient spolu zaplatí 4 970,40 €.

Slováci sa najčastejšie stretávajú pri spoločnom stole na večeru

Pravidlo "jesť trikrát denne" je len mýtus, 54 percent ľudí na Slovensku jedáva aspoň 4-krát denne.

Tipy na lyžovačku v Rakúsku

Špeciálny magazín vložený dnes v denníku SME.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.