Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Duett Business Residence už predáva kancelárie

Už túto jeseň odštartuje výstavba biznis centra v lukratívnej lokalite v centre mesta, na rohu ulíc Jantárová a Štúrova.

KOŠICE. Projekt kancelárskych veží sľubuje na najlepšej adrese v meste 10 nadzemných podlaží administratívnych priestorov, dvojpodlažné podzemné parkovanie a na prízemí obchody a služby - supermarket, obchody i kaviarne.

Prvou etapou je už jesenný začiatok výstavby prvej z dvoch budov. V zime 2017 by mali byť nové priestory k dispozícii klientom.

V rámci projektu za 13 miliónov eur ponúknu úspešne etablovaným spoločnostiam na predaj moderné kancelárske aj obchodné priestory.

duett-cam-3-r775_res.jpg

Splátka úveru ako nájomné

Podľa zástupcu developera Jantárová Development, s.r.o., Petra Melníka klienti oceňujú najmä možnosť postupne si splácať vlastné priestory.

„Mesačná splátka úveru sa pritom bude pohybovať len na úrovni štandardného mesačného nájomného od 9 eur za meter štvorcový, ale na rozdiel od prenájmu sa klient po splatení úveru stáva vlastníkom kancelárie. Ich predaj je už v plnom prúde,“ uviedol Melník.

"Záujem o naše priestory už dokonca prejavili aj viaceré nadnárodné spoločnosti," avizuje investor. Ako ďalej uviedol, v biznis centre plánujú vytvoriť aj dve podlažia medicínskeho charakteru, viaceré ambulancie už majú potvrdené a o ďalších ešte rokujú.

duett-cam-4-r102_res.jpg

Prémiový priestor v centre

Jedným z klientov je aj košická spoločnosť Klas, ktorá sa tam rozhodla umiestniť svoju vlajkovú predajňu.

„V Košiciach už máme 9 predajní, no stále hľadáme ďalšie vhodné lokality. V projekte Duett Business Residence vidíme veľký potenciál sprístupniť služby a produkty siete potravín Klas širšiemu okruhu Košičanov v jednom z najkrajších developerskych projektov v Košiciach,“ hovorí zástupca Klasu Dušan Gažovský.

Dodal, že sa mu páči koncepcia a filozofia projektu. „Duett Business Residence ponúka  možnosť vlastniť prémiový priestor v absolútnom centre Košíc, čo dnes nie je bežné. Firmy nemusia platiť za nájom cudzích priestorov,  môžu si splácať svoj vlastný priestor a získať tak hodnotnú nehnuteľnosť v centre. Oslovila nás aj  kvalitná architektúra, ktorá spolu s modernými technológiami a viacerými oddychovými zónami prinesie majiteľom priestorov príjemné pracovné prostredie.“

gallery9t-r329_res.jpg

Ako Gažovský ďalej informoval, ich supermarket ponúkne okrem etablovaných výrobkov a čerstvého mäsa rozšírené portfólio priamo z farmy od našich regionálnych poľnohospodárov, aj oddelenie prémiových výrobkov, ako vína, syry či nový koncept oddelenia zdravej výživy. “Jedinečnou novinkou na našom trhu bude aj služba, ktorá výrazne uľahčí nakupovanie a ušetrí čas nielen majiteľom obchodných a kancelárskych priestorov v projekte Duett Business Residence, ale všetkým Košičanom.“

www.duett.sk

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.