Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Herrys po piatykrát medzi najlepšími

Tentokrát v novej kategórií LOCAL POWER BROKER TEAM OF THE YEAR prestížneho ocenenia CIJ AWARDS 2016

Počas slávnostného odovzdávania prestížnych ocenení CIJ Awards Slovakia 2016, ktoré sa konalo 1.12.2016 v bratislavskom hoteli Grand Hotel River Park  získala spoločnosť HERRYS  už po piatykrát ocenenie, tentokrát v novej kategórií LOCAL POWER BROKER TEAM OF THE YEAR (Najlepší miestny obchodný tím roka). Ocenenia každoročne udeľuje odborný medzinárodný realitný magazín Construction & Investment Journal významným spoločnostiam, projektom a jednotlivcom na slovenskom realitnom trhu. O oceneniach v jednotlivých kategóriách CIJ Awards rozhodujú výkonní, generálni riaditelia a partneri spoločností pôsobiacich v oblasti developmentu a realít.

15250845836721469803736109196955461714177o-r632_res.jpg

„Toto ocenenie je pre nás odmenou za vytrvalú prácu a starostlivosť, ktorú venujeme našim klientom. Radi by sme sa poďakovali všetkým našim partnerom a klientom za prejavenú dôveru, ktorej vďačíme za všetky naše úspechy. A najmä naším kolegom, ktorí svoju prácu vykonávajú veľmi poctivo, svedomito a so srdcom. Vybudovali sme skvelý tím, čoho dôkazom je i toto ocenenie.“– hovorí Filip Žoldák, partner spoločnosti HERRYS

Spoločnosť HERRYS tvorí dnes tím 28 profesionálov s  dlhoročnými skúsenosťami v oblasti predaja a marketingu rezidenčných nehnuteľností. Patrí k lídrom bratislavského realitného trhu a svoje skúsenosti využíva v prospech klientov v oblasti predaja a prenájmu rezidenčných nehnuteľností a developmentu. Tím spoločnosti HERRYS sa neustále rozrastá. K centrále v Starom Meste a pobočke na Bajkalskej ulici (III Veže)  pribudlo v tomto roku aj predajné miesto v projekte Panorama City a po administratívnej stránke sa rozbehol proces vstupu na český trh, kde by spoločnosť chcela aktívne začať pôsobiť už v priebehu budúceho roka.

panoramafoto-r508_res.jpg

„Od začiatku roka k 30. novembru  2016 predala naša spoločnosť 483 nehnuteľností v hodnote viac ako 67 mil. EUR. Do ponuky nám tento rok pribudli exkluzívne rezidenčné projekty Nový Ružinov, ktorého prvú etapu máme vypredanú a  spustili sme predaj poslednej etapy projektu Nobelova III. Za sebou máme aj úspešne vypredané projekty Hájpark a Jantár Jarovce.“ – uviedla Marianna Fuksová, projektová manažérka spoločnosti HERRYS.

"Z hľadiska rozšírenia portfólia služieb, k významným novinkám v tomto roku, pribudol Rent Management – ide o komplexný servis pre majiteľov nehnuteľností určených k prenájmu. Medzi najväčšie benefity patria kontinuálne prenajatá nehnuteľnosť a zlepšená platobná disciplína nájomcov. " - hovorí Martin Bečár, partner spoločnosti HERRYS.

Construction & Investment

Construction & Investment Journal je odborný magazín v anglickom jazyku, ktorý sa venuje komentárom a analýzam z oblasti developmentu a realitného trhu v krajinách strednej a východnej Európy. Je zároveň organizátorom odborných konferencií o realitách  a mnohých seminárov a podujatí venovaných realitnému trhu, vrátane prestížnych výročných ocenení Construction & Investment Journal Awards. Magazín CIJ starostlivo sleduje situáciu na realitnom trhu.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.