Herrys po piatykrát medzi najlepšími

Tentokrát v novej kategórií LOCAL POWER BROKER TEAM OF THE YEAR prestížneho ocenenia CIJ AWARDS 2016

Počas slávnostného odovzdávania prestížnych ocenení CIJ Awards Slovakia 2016, ktoré sa konalo 1.12.2016 v bratislavskom hoteli Grand Hotel River Park  získala spoločnosť HERRYS  už po piatykrát ocenenie, tentokrát v novej kategórií LOCAL POWER BROKER TEAM OF THE YEAR (Najlepší miestny obchodný tím roka). Ocenenia každoročne udeľuje odborný medzinárodný realitný magazín Construction & Investment Journal významným spoločnostiam, projektom a jednotlivcom na slovenskom realitnom trhu. O oceneniach v jednotlivých kategóriách CIJ Awards rozhodujú výkonní, generálni riaditelia a partneri spoločností pôsobiacich v oblasti developmentu a realít.

15250845836721469803736109196955461714177o-r632_res.jpg

„Toto ocenenie je pre nás odmenou za vytrvalú prácu a starostlivosť, ktorú venujeme našim klientom. Radi by sme sa poďakovali všetkým našim partnerom a klientom za prejavenú dôveru, ktorej vďačíme za všetky naše úspechy. A najmä naším kolegom, ktorí svoju prácu vykonávajú veľmi poctivo, svedomito a so srdcom. Vybudovali sme skvelý tím, čoho dôkazom je i toto ocenenie.“– hovorí Filip Žoldák, partner spoločnosti HERRYS

Spoločnosť HERRYS tvorí dnes tím 28 profesionálov s  dlhoročnými skúsenosťami v oblasti predaja a marketingu rezidenčných nehnuteľností. Patrí k lídrom bratislavského realitného trhu a svoje skúsenosti využíva v prospech klientov v oblasti predaja a prenájmu rezidenčných nehnuteľností a developmentu. Tím spoločnosti HERRYS sa neustále rozrastá. K centrále v Starom Meste a pobočke na Bajkalskej ulici (III Veže)  pribudlo v tomto roku aj predajné miesto v projekte Panorama City a po administratívnej stránke sa rozbehol proces vstupu na český trh, kde by spoločnosť chcela aktívne začať pôsobiť už v priebehu budúceho roka.

panoramafoto-r508_res.jpg

„Od začiatku roka k 30. novembru  2016 predala naša spoločnosť 483 nehnuteľností v hodnote viac ako 67 mil. EUR. Do ponuky nám tento rok pribudli exkluzívne rezidenčné projekty Nový Ružinov, ktorého prvú etapu máme vypredanú a  spustili sme predaj poslednej etapy projektu Nobelova III. Za sebou máme aj úspešne vypredané projekty Hájpark a Jantár Jarovce.“ – uviedla Marianna Fuksová, projektová manažérka spoločnosti HERRYS.

"Z hľadiska rozšírenia portfólia služieb, k významným novinkám v tomto roku, pribudol Rent Management – ide o komplexný servis pre majiteľov nehnuteľností určených k prenájmu. Medzi najväčšie benefity patria kontinuálne prenajatá nehnuteľnosť a zlepšená platobná disciplína nájomcov. " - hovorí Martin Bečár, partner spoločnosti HERRYS.

Construction & Investment

Construction & Investment Journal je odborný magazín v anglickom jazyku, ktorý sa venuje komentárom a analýzam z oblasti developmentu a realitného trhu v krajinách strednej a východnej Európy. Je zároveň organizátorom odborných konferencií o realitách  a mnohých seminárov a podujatí venovaných realitnému trhu, vrátane prestížnych výročných ocenení Construction & Investment Journal Awards. Magazín CIJ starostlivo sleduje situáciu na realitnom trhu.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana