Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Belvedere - moderné bývanie v prominentnej štvrti

V tichom prostredí rodinných domov v lokalite Grot IV vzniká unikátny projekt Byty Belvedere.

V tichom prostredí rodinných domov v lokalite Grot IV vzniká unikátny projekt Byty Belvedere, ktorý skĺbi pohodlie bývania v obytnom komplexe s prednosťami a atmosférou, aké môže ponúknuť len vilová štvrť. Výborná dopravná dostupnosť, skvelá občianska vybavenosť a dobrí susedia na dobrej adrese. To je projekt developerskej skupiny BUBIGOLD Group s viac ako desaťročnými skúsenosťami v oblasti stavebníctva a realitných projektov.

21-r541_res.jpg

Keď je nadštandard štandardom

„To, čo iní pokladajú za nadštandard, je u nás štandardom,“ hovorí jeden zo zakladateľov firmy Juraj Bubenko. A tak je to aj v prípade projektu Byty Belvedere. Kvalitné materiály, veľkorysé riešenia a k tomu všetkému skúsenosti s realizáciou podobných projektov na Slovensku i v zahraničí. Spoločnosť totiž pôsobí okrem iného aj na rakúskom, českom, maďarskom a poľskom trhu. „Naša spoľahlivosť a bohaté skúsenosti sú najlepšou cestou ku spokojnosti našich klientov,“ uvádzajú predstavitelia firmy.

Vkusne dopĺňa okolitú zástavbu

Projekt Byty Belvedere je koncipovaný tak, aby uspokojil požiadavky obyvateľov s rôznymi potrebami. Počíta s výstavbou päťpodlažného komplexu s 37 bytovými jednotkami s podlahovou plochou od 40 do 160 m2, ktorý je veľmi vkusne integrovaný do okolitej zástavby. Na výber je desať dvojizbových a 24 trojizbových bytov. Bytový komplex má 36 vlastných garážových státí a tiež pivničné priestory. K dispozícii je aj 14 parkovacích miest v bezprostrednej blízkosti domu.

Komfort na najvyššej úrovni

Piate nadzemné podlažie pritom poskytne komfort na najvyššej úrovni. Tri štvorizbové apartmány, každý s vlastnou terasou s rozlohou viac ako 70 m2 a s nádherným výhľadom.

Pekný pohľad na okolie však nemusí byť nutne iba výsadou obyvateľov najvyšších poschodí. „Vďaka okolitej zástavbe rodinných domov sa núkajú nádherné výhľady už z druhého nadzemného podlažia,“ hovorí ďalší zo spoločníkov firmy Szabolcs Csatlós. Výhodou bytov na prvom nadzemnom podlaží je zas priamy vstup do zelenej záhrady.

O pohodlie obyvateľov sa postarajú dva výťahy, každý s kapacitou osem osôb. Všetky byty majú vlastný balkón alebo terasu. Bytové jednotky orientované na juh a juhozápad budú vybavené vede-niami na inštaláciu klimatizačnej jednotky. Apartmány na najvyššom poschodí majú inštaláciu klimatizácie zahrnutú v cene.

belvedere5-r390_res.jpg

Moderné technológie šetria prírodu

Developerská spoločnosť BUBIGOLD Group vďaka svojim skúsenostiam stavila na moderné a vysoko kvalitné materiály, ktoré sú zároveň priateľské k životnému prostrediu. Vykurovanie elektrickou energiou zabezpečí lacnejšiu prevádzku domácnosti a nižšie fixné náklady. Termostaty v každej miestnosti pomôžu regulovať spotrebu energií tak, aby bola v každom ročnom období na  prijateľnej úrovni. K tomu všetkému prémiové okná a izolačné materiály. Objekt bude po dokončení spĺňať energetické štandardy na úrovni A1. Jednotlivé byty budú oddeľovať priečky postavené s použitím akustických tehál Porotherm hrúbky 250 milimetrov.

Skvelá dostupnosť

S ukončením hrubej stavby počíta developerská spoločnosť koncom roku 2016, kolaudácia je naplánovaná na september roku 2017. Prvé byty sú už obsadené, a preto neváhajte. Ak je pre vás dôležité súkromie, ale zároveň aj dobré susedské vzťahy, luxus vilovej štvrte a zároveň i výborná dopravná dostupnosť centra mesta, nákupných stredísk, športovísk, školy alebo neďalekého centra voľného času, potom je projekt Byty Belvedere niečo, o čom by ste mali vážne pouvažovať.

Viac informácií získate na stránke www.bytybelvedere.sk, alebo zavolajte na číslo 0918 816 992, prípadne píšte na adresu info@bytybelvedere.sk, kde vám veľmi radi zodpovedia všetky otázky o vašom novom bývaní.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .