Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Belvedere - moderné bývanie v prominentnej štvrti

V tichom prostredí rodinných domov v lokalite Grot IV vzniká unikátny projekt Byty Belvedere.

V tichom prostredí rodinných domov v lokalite Grot IV vzniká unikátny projekt Byty Belvedere, ktorý skĺbi pohodlie bývania v obytnom komplexe s prednosťami a atmosférou, aké môže ponúknuť len vilová štvrť. Výborná dopravná dostupnosť, skvelá občianska vybavenosť a dobrí susedia na dobrej adrese. To je projekt developerskej skupiny BUBIGOLD Group s viac ako desaťročnými skúsenosťami v oblasti stavebníctva a realitných projektov.

21-r541_res.jpg

Keď je nadštandard štandardom

„To, čo iní pokladajú za nadštandard, je u nás štandardom,“ hovorí jeden zo zakladateľov firmy Juraj Bubenko. A tak je to aj v prípade projektu Byty Belvedere. Kvalitné materiály, veľkorysé riešenia a k tomu všetkému skúsenosti s realizáciou podobných projektov na Slovensku i v zahraničí. Spoločnosť totiž pôsobí okrem iného aj na rakúskom, českom, maďarskom a poľskom trhu. „Naša spoľahlivosť a bohaté skúsenosti sú najlepšou cestou ku spokojnosti našich klientov,“ uvádzajú predstavitelia firmy.

Vkusne dopĺňa okolitú zástavbu

Projekt Byty Belvedere je koncipovaný tak, aby uspokojil požiadavky obyvateľov s rôznymi potrebami. Počíta s výstavbou päťpodlažného komplexu s 37 bytovými jednotkami s podlahovou plochou od 40 do 160 m2, ktorý je veľmi vkusne integrovaný do okolitej zástavby. Na výber je desať dvojizbových a 24 trojizbových bytov. Bytový komplex má 36 vlastných garážových státí a tiež pivničné priestory. K dispozícii je aj 14 parkovacích miest v bezprostrednej blízkosti domu.

Komfort na najvyššej úrovni

Piate nadzemné podlažie pritom poskytne komfort na najvyššej úrovni. Tri štvorizbové apartmány, každý s vlastnou terasou s rozlohou viac ako 70 m2 a s nádherným výhľadom.

Pekný pohľad na okolie však nemusí byť nutne iba výsadou obyvateľov najvyšších poschodí. „Vďaka okolitej zástavbe rodinných domov sa núkajú nádherné výhľady už z druhého nadzemného podlažia,“ hovorí ďalší zo spoločníkov firmy Szabolcs Csatlós. Výhodou bytov na prvom nadzemnom podlaží je zas priamy vstup do zelenej záhrady.

O pohodlie obyvateľov sa postarajú dva výťahy, každý s kapacitou osem osôb. Všetky byty majú vlastný balkón alebo terasu. Bytové jednotky orientované na juh a juhozápad budú vybavené vede-niami na inštaláciu klimatizačnej jednotky. Apartmány na najvyššom poschodí majú inštaláciu klimatizácie zahrnutú v cene.

belvedere5-r390_res.jpg

Moderné technológie šetria prírodu

Developerská spoločnosť BUBIGOLD Group vďaka svojim skúsenostiam stavila na moderné a vysoko kvalitné materiály, ktoré sú zároveň priateľské k životnému prostrediu. Vykurovanie elektrickou energiou zabezpečí lacnejšiu prevádzku domácnosti a nižšie fixné náklady. Termostaty v každej miestnosti pomôžu regulovať spotrebu energií tak, aby bola v každom ročnom období na  prijateľnej úrovni. K tomu všetkému prémiové okná a izolačné materiály. Objekt bude po dokončení spĺňať energetické štandardy na úrovni A1. Jednotlivé byty budú oddeľovať priečky postavené s použitím akustických tehál Porotherm hrúbky 250 milimetrov.

Skvelá dostupnosť

S ukončením hrubej stavby počíta developerská spoločnosť koncom roku 2016, kolaudácia je naplánovaná na september roku 2017. Prvé byty sú už obsadené, a preto neváhajte. Ak je pre vás dôležité súkromie, ale zároveň aj dobré susedské vzťahy, luxus vilovej štvrte a zároveň i výborná dopravná dostupnosť centra mesta, nákupných stredísk, športovísk, školy alebo neďalekého centra voľného času, potom je projekt Byty Belvedere niečo, o čom by ste mali vážne pouvažovať.

Viac informácií získate na stránke www.bytybelvedere.sk, alebo zavolajte na číslo 0918 816 992, prípadne píšte na adresu info@bytybelvedere.sk, kde vám veľmi radi zodpovedia všetky otázky o vašom novom bývaní.

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.