Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Chcete ušetriť na energiách? Urobte si online analýzu spotreby

Ak chcete optimalizovať spotrebu elektriny vo vašej domácnosti, vyskúšajte užitočnú pomôcku.

Ak chcete jednoduchým spôsobom optimalizovať spotrebu elektriny vo vašej domácnosti a ušetriť tak nemalé finančné prostriedky, vyskúšajte užitočnú pomôcku. Ide o bezplatnú online analýzu spotreby, v rámci ktorej si môžete nastaviť viacero parametrov, ktoré ovplyvňujú vašu spotrebu.

Šikovná aplikácia

Do online aplikácie stačí zadať, či bývate v byte alebo v dome, akú máte úžitkovú plochu, koľko máte členov v domácnosti, čím vykurujete a aké spotrebiče, technológie či osvetlenie využívate. Na základe zadaných parametrov vám aplikácia ihneď poskytne množstvo tipov a rád, ako znížiť spotrebu v domácnosti a ušetriť desiatky až stovky eur ročne.

„Zákazníci sa čoraz viac zaujímajú o svoju spotrebu a hľadajú možnosti, ako ušetriť na energiách. V našej online Zákazníckej zóne nájdu okrem bezplatnej analýzy spotreby elektriny aj kompletné informácie o svojich odberných miestach, službách, platbách a faktúrach. V online zóne si môžu zmeniť deň splatnosti a výšku preddavkov,  spôsob platby či kontaktné údaje. Zároveň môžu urobiť zmenu sadzby elektriny a plynu, zmenu dodávateľa plynu alebo prepis odberného miesta,“ hovorí Daniel Klúčovský, produktový manažér pre online služby v ZSE.

Najväčší žrúti energií

Výhodou analýzy spotreby je grafické zobrazenie , vďaka čomu získate lepšiu predstavu o tom, na čo spotrebujete v domácnosti najviac elektriny. „Výsledkom analýzy je aj  podiel spotreby jednotlivých spotrebičov na celkovej spotrebe vrátane odhadovanej ročnej spotreby v kilowatthodinách a odhadovaných ročných nákladov v eurách,“ dopĺňa Daniel Klúčovský zo ZSE.

Bezplatnú analýzu vašej spotreby si môžete urobiť na www.zse.sk/analyza-spotreby

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.