Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Cewe opäť spúšťa medzinárodnú súťaž „Our World is beautiful“.

Svet je plný fascinujúcich miest a motívov, ktoré čakajú na objavenie a zachytenie výnimočným spôsobom.

Viac ako 94 000 prihlásených fotografií z 208 krajín sveta, 219 000 návštevníkov stránky, spolupráca s vysoko cenenou porotou odborníkov, fotografov a novinárov zaznamenala medzinárodná súťaž „Our World is beautiful“. Pre veľký úspech a pozitívne ohlasy, ktoré dosiahla, sa CEWE rozhodla aj v tomto roku súťaž obnoviť. Záujemcovia môžu svoje fotografie prihlásiť do 30. júna 2017, prostredníctvom stránky http://sutaz.fotolab.sk/beautiful-world-2016.

Svet je plný fascinujúcich miest a motívov, ktoré čakajú na objavenie a zachytenie výnimočným spôsobom. Taká bola hlavná idea fotosúťaže „Our world is beautiful“. Medzinárodná fotosúťaž organizovaná spoločnosťou CEWE dáva všetkým nadšeným fotografom príležitosť odprezentovať svoje najlepšie zábery širokému publiku. „Očakávame opäť obrovský záujem verejnosti a tešíme sa na množstvo krásnych záberov v kategórii architektúra, krajina, ľudia, príroda, šport, doprava a infraštruktúra“, hovorí Dr. Rolf Hollander, predseda predstavenstva CEWE a takisto člen poroty. Každá súťažná kategória bude mať po ukončení súťaže svojho víťaza. Z výhercov v jednotlivých kategóriách bude porota následne vyberať absolútneho víťaza súťaže. Okrem toho bude už od októbra v každej kategórií vyhlásený jeden mesačný víťaz.

Zapojiť sa určite oplatí: najlepšie fotografie budú v rámci putovnej výstavy vystavené v rôznych mestách po celej Európe. Fotograf ocenený prvým miestom sa môže okrem popularity tešiť na ocenenie CEWE Photo Award, zájazdom podľa vlastného výberu, fotografickým vybavením v hodnote 5000 € a CEWE fotoproduktmi v hodnote 1500 €. Počas celej súťaže sa spolu odovzdá až 1000 cien v celkovej hodnote viac ako 110 000 €.

500x333-r485_res.jpg

Viac informácií: Lucia Šimonová, 0918 918 887, lucia.simonova@cewe.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.