Pondelok, 22. apríl , 2019

Prosíme nerušiť. Oslavujeme sviatky v pokoji a láske

pic7-small-r862_res.jpg

Konečne sú tu. Vianoce. Sviatočný čas oddychu, pokoja. Čas pre seba, rodinu, priateľov. Keď sme boli deti, december sa vliekol. Neuveriteľne pomaly. Vianoce sa zdali byť v nedohľadne. A dnes? Náš zoznam čo všetko ešte treba stihnúť vybaviť, kúpiť, zariadiť je taký dlhý, že by sme uvítali ak by mal december raz toľko dní.

„Keď sme pripravovali zadanie na tohtoročný vinš pre našich klientov, obchodných partnerov a kolegov, chceli sme aby slová, ktoré dáme na papier vyjadrovali skutočne to, na čom záleží. V spolupráci s dizajnérskou značkou Molto Bello tak vznikol netradičný vianočný pozdrav, ktorý je krásnym želaním a milým darčekom zároveň.“  - hovorí Erik Biely, marketingový manažér spoločnosti HERRYS.

pic8-small-r594_res.jpg

„Premýšľala som nad tým, ako taktne no milo zároveň upozorniť na skutočnosť, že Vianoce sa čoraz viac stávajú časom zhonu, „povinností“, a pomaly si už aj želáme aby sa ten ruch a stres skončil a my si mohli vydýchnuť. A popritom si navzájom potriasame rukami  a želáme si pokoj a oddych. Netradičné PFko v tvare visačky na dvere okrem vianočného a novoročného vinšu pripomína, aké dôležité je vedieť za sebou zatvoriť dvere, odložiť všetky povinnosti a starosti a prežiť sviatočný čas v pokoji, láske a radosti. Lebo to je to skutočné posolstvo sviatkov pokoja.“ – vysvetľuje vznik idey Monika Balgová, dizajnérka, ktorá stojí za týmto kreatívnym konceptom.

pic9-small-r582_res.jpg

A poznáte to. Radosť rozdávaním rastie. Druhú stranu PFky preto tvorí pozvanie pre priateľov. Aby ste radosť prežitú z krásnych chvíľ mohli rozdávať i ďalej.  Želáme preto všetkým, aby sviatočný čas bol časom pokoja a oddychu. A nezabudnite, že skutoční priatelia ocenia čas prežitý s vami i keď nebudete mať umyté všetky okná a napečených dvanásť druhov zákuskov. Pretože im na vás záleží :)

spolu-r261_res.jpg

pic10-small-r672_res.jpg

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.