Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Nobelova 1 hlási: 100% predaných bytov

Magické tri jednotky - 111 bytov v prvej etape projektu na Nobelovej ulici už našlo svojich majiteľov.

Magické tri jednotky - 111 bytov v prvej etape projektu na Nobelovej ulici už našlo svojich majiteľov. Kolaudácia bytového domu a príslušných IS prebehla úspešne, v súčasnosti sa čaká už len na nadobudnutie právoplatnosti jednotlivých kolaudačných rozhodnutí a tak už začiatkom nového roka sa môžu začať sťahovať prví obyvatelia.

nobelova 1 vypredaná

Ak vás projekt na Nobelovej zaujal, nesmúťte, no ani nezaháľajte. Druhá etapa Nobelova 2 je vypredaná na 95%, voľných je aktuálne už len 6 bytov. Kolaudácia tejto etapy je naplánovaná na koniec roka 2017. Širšiu ponuku 1 až 4-izbových bytov rôznych výmer nájdete ešte v tretej etape Nobelova 3, ktorej výstavba práve začala a predaných je 50% bytov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.