Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Nobelova 1 hlási: 100% predaných bytov

Magické tri jednotky - 111 bytov v prvej etape projektu na Nobelovej ulici už našlo svojich majiteľov.

Magické tri jednotky - 111 bytov v prvej etape projektu na Nobelovej ulici už našlo svojich majiteľov. Kolaudácia bytového domu a príslušných IS prebehla úspešne, v súčasnosti sa čaká už len na nadobudnutie právoplatnosti jednotlivých kolaudačných rozhodnutí a tak už začiatkom nového roka sa môžu začať sťahovať prví obyvatelia.

nobelova 1 vypredaná

Ak vás projekt na Nobelovej zaujal, nesmúťte, no ani nezaháľajte. Druhá etapa Nobelova 2 je vypredaná na 95%, voľných je aktuálne už len 6 bytov. Kolaudácia tejto etapy je naplánovaná na koniec roka 2017. Širšiu ponuku 1 až 4-izbových bytov rôznych výmer nájdete ešte v tretej etape Nobelova 3, ktorej výstavba práve začala a predaných je 50% bytov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line