Unikátna slovenská výstava mení Ikony

Expozícia IKONY v piatok 3. 02. 2017 uzatvára cyklus 1. výstavy originálnych ikon. Návštevníci a obyvatelia Žiliny si môžu pozrieť

Expozícia IKONY v piatok 3. 02. 2017 uzatvára cyklus 1. výstavy originálnych ikon. Návštevníci a obyvatelia Žiliny si môžu pozrieť všetky exponáty spoločne s hlavnou ikonou, ktorá zobrazuje proroka Jonáša, už len pár dni.

Expozícia bude následne 10 dní zatvorená a 14. 02. 2017 opäť otvorí dvere všetkým nadšencom kultúry a duchovnej historickej hodnoty originálnych ikon.

Ústrednou ikonou novej výstavy bude ikona z Ruska, ktorá pochádza z 19. storočia. Zobrazuje patróna lekárov, veľkomučeníka a uzdravovateľa svätého Panteleimona.

Nepremeškajte posledné dni končiacej výstavy a využite ich na prehliadku jej nádherných ikon.  Na deň svätého Valentína ich nahradia nové unikátne historické poklady 2. výstavy, na ktorú pozýva tím Expozície IKONY. Nájdete ju v budove HOUR na ulici M. R. Štefánika 33 v Žiline. Bližšie informácie na www.ikony.hour.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut