Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Unikátna slovenská výstava mení Ikony

Expozícia IKONY v piatok 3. 02. 2017 uzatvára cyklus 1. výstavy originálnych ikon. Návštevníci a obyvatelia Žiliny si môžu pozrieť

Expozícia IKONY v piatok 3. 02. 2017 uzatvára cyklus 1. výstavy originálnych ikon. Návštevníci a obyvatelia Žiliny si môžu pozrieť všetky exponáty spoločne s hlavnou ikonou, ktorá zobrazuje proroka Jonáša, už len pár dni.

Expozícia bude následne 10 dní zatvorená a 14. 02. 2017 opäť otvorí dvere všetkým nadšencom kultúry a duchovnej historickej hodnoty originálnych ikon.

Ústrednou ikonou novej výstavy bude ikona z Ruska, ktorá pochádza z 19. storočia. Zobrazuje patróna lekárov, veľkomučeníka a uzdravovateľa svätého Panteleimona.

Nepremeškajte posledné dni končiacej výstavy a využite ich na prehliadku jej nádherných ikon.  Na deň svätého Valentína ich nahradia nové unikátne historické poklady 2. výstavy, na ktorú pozýva tím Expozície IKONY. Nájdete ju v budove HOUR na ulici M. R. Štefánika 33 v Žiline. Bližšie informácie na www.ikony.hour.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line