Unikátna slovenská výstava mení Ikony

Expozícia IKONY v piatok 3. 02. 2017 uzatvára cyklus 1. výstavy originálnych ikon. Návštevníci a obyvatelia Žiliny si môžu pozrieť

Expozícia IKONY v piatok 3. 02. 2017 uzatvára cyklus 1. výstavy originálnych ikon. Návštevníci a obyvatelia Žiliny si môžu pozrieť všetky exponáty spoločne s hlavnou ikonou, ktorá zobrazuje proroka Jonáša, už len pár dni.

Expozícia bude následne 10 dní zatvorená a 14. 02. 2017 opäť otvorí dvere všetkým nadšencom kultúry a duchovnej historickej hodnoty originálnych ikon.

Ústrednou ikonou novej výstavy bude ikona z Ruska, ktorá pochádza z 19. storočia. Zobrazuje patróna lekárov, veľkomučeníka a uzdravovateľa svätého Panteleimona.

Nepremeškajte posledné dni končiacej výstavy a využite ich na prehliadku jej nádherných ikon.  Na deň svätého Valentína ich nahradia nové unikátne historické poklady 2. výstavy, na ktorú pozýva tím Expozície IKONY. Nájdete ju v budove HOUR na ulici M. R. Štefánika 33 v Žiline. Bližšie informácie na www.ikony.hour.sk

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.