Rýchly tip, ako na kašeľ

Náhle vás prepadol kašeľ alebo pokašliavanie už dlhšiu dobu a neviete, ako by ste sa z toho dostali, pretože nič nezaberá? Skúste ananás!

Štúdie ukázali, že ananás je v boji proti kašľu 5x efektívnejšie ako lieky dostupné bez lekárskeho predpisu a že sa po jeho "užítia" zbavíte ťažkostí až 4,8x rýchlejšie! Ako je to možné?

V ananásu nájdete mocný enzým bromelain, ktorý:

- riedi hlien a uľahčuje vykašliavanie
- zmierňuje zápaly a opuchy slizníc
- likviduje baktérie
- upokojuje podráždený krk

1366x768-r704_res.jpgAnanásová šťava vám tak pomôže nielen pri kašli, ale aj pri "obyčajnom" prechladnutí, ktoré je sprevádzané nádchou, upchatým nosom a zimnicou - zmierni priebeh a urýchli jeho liečbu. V ananáse nájdete tiež veľa vitamínu C a to je ďalší významný pomocník v boji proti akejkoľvek chorobe.

Prihoďte teda ananás do odšťavovača spoločne s ďalšími obľúbenými surovinami (a ideálne pridajte ešte štipku čili, med, citrón a trochu soli) alebo ho odšťavte len tak samotný a popíjajte každý deň až do vymiznutia príznakov. Ďalšou podmienkou je, samozrejme riadny pitný režim a telo v teple!

Pozor! Ananásovej šťave sa radšej vyhnite, ak máte žalúdočné vredy alebo pečeňové a obličkové problémy. Niektoré zdroje odporúčajú nekonzumovať ananás tiež počas tehotenstva.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut