Rýchly tip, ako na kašeľ

Náhle vás prepadol kašeľ alebo pokašliavanie už dlhšiu dobu a neviete, ako by ste sa z toho dostali, pretože nič nezaberá? Skúste ananás!

Štúdie ukázali, že ananás je v boji proti kašľu 5x efektívnejšie ako lieky dostupné bez lekárskeho predpisu a že sa po jeho "užítia" zbavíte ťažkostí až 4,8x rýchlejšie! Ako je to možné?

V ananásu nájdete mocný enzým bromelain, ktorý:

- riedi hlien a uľahčuje vykašliavanie
- zmierňuje zápaly a opuchy slizníc
- likviduje baktérie
- upokojuje podráždený krk

1366x768-r704_res.jpgAnanásová šťava vám tak pomôže nielen pri kašli, ale aj pri "obyčajnom" prechladnutí, ktoré je sprevádzané nádchou, upchatým nosom a zimnicou - zmierni priebeh a urýchli jeho liečbu. V ananáse nájdete tiež veľa vitamínu C a to je ďalší významný pomocník v boji proti akejkoľvek chorobe.

Prihoďte teda ananás do odšťavovača spoločne s ďalšími obľúbenými surovinami (a ideálne pridajte ešte štipku čili, med, citrón a trochu soli) alebo ho odšťavte len tak samotný a popíjajte každý deň až do vymiznutia príznakov. Ďalšou podmienkou je, samozrejme riadny pitný režim a telo v teple!

Pozor! Ananásovej šťave sa radšej vyhnite, ak máte žalúdočné vredy alebo pečeňové a obličkové problémy. Niektoré zdroje odporúčajú nekonzumovať ananás tiež počas tehotenstva.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.