Vedenie EU v Bratislave diskutovalo so zástupcami stredných škôl

Rektor EU v Bratislave inicioval pri príležitosti Informačného dňa na EUBA dňa 10. februára stretnutie so zástupca stredných škôl.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave inicioval pri príležitosti Informačného dňa na EU v Bratislave dňa 10. februára 2017 stretnutie so zástupcami stredných škôl na Slovensku. Stretnutia sa za vedenie EU v Bratislave zúčastnil rektor EU v Bratislave Ferdinand Daňo, prorektorka pre vzdelávanie Z. Juhászová a vedúca oddelenia medzinárodných mobilít S. Kosztanko.

Pozvanie rektora prijali zástupcovia stredných škôl zo západného a stredného Slovenska. Diskutovali o rôznych témach súvisiacich najmä s prijímacím konaním uchádzačov zo stredných škôl na vysokoškolské štúdium. Zástupcovia stredných škôl predniesli vedeniu EU v Bratislave niekoľko dobrých nápadov a pripomienok, ktorými sa vedenie bude zaoberať.

Rektor EU v Bratislave nakoniec vyjadril pripravenosť organizovať obdobné podujatia so zástupcami stredných škôl na Slovensku na pôde univerzity častejšie.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu