Diplomaciu v praxi na EU v BA otvorila veľvyslankyňa Nórska

Veľvyslankyňa Nórskeho kráľovstva na Slovensku, J. E. pani Inga Magistad, otvorila 21. 2. 2017 na EU v BA Diplomaciu v praxi.

Veľvyslankyňa Nórskeho kráľovstva na Slovensku, J. E. pani Inga Magistad, otvorila 21. februára 2017 na EU v Bratislave 21. semestrálnu edíciu prednáškového cyklu Diplomacia v praxi. Na prijatí pred prednáškou bola prítomná tiež stážistka z nórskej ambasády a stážista z Complutense University of Madrid, ktorý absolvuje polročnú stáž na Oddelení medzinárodnej mobility ÚMV. Veľvyslankyňa Magistad študentom predstavila nórsku diplomatickú službu, zloženie a agendu zastupiteľského úradu a podrobnejšie sa venovala niektorým vybraným otázkam vývoja v Európe ako brexitu, migrácii, environmentálnej politike, vzťahu Nordickej rady a Vyšehradskej štvorky. Prednáška nórskej veľvyslankyne na Ekonomickej univerzite v Bratislave bola tiež venovaná dnešným 80. narodeninám Jeho Veličenstva, nórskeho kráľa Haralda V.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut