Zlatá minca 2016 priniesla pre mBank sedem ocenení

Od príchodu mBank v roku 2007 sa jej bežný účet mKonto umiestňuje na najvyšších priečkach v súťaži Zlatá minca. Tento rok získal prvé miesto v kategórii Bankové účty. mBank získala ešte ďalšie dve prvé miesta, a to za sporiaci účet mSporenie a Zlatú debetnú kartu. Pôžička s nulovým úrokom je zároveň Objavom roka 2016 a mBank si tak celkovo odnáša sedem ocenení.

Objavom roka 2016 na finančnom trhu sa podľa Zlatej mince stala Prvá pôžička s nulovým úrokom. Tá zároveň získala druhé miesto v kategórii spotrebných úverov. mBank ju uviedla ako prvú pôžičku, vďaka ktorej si klienti môžu vyskúšať, aké ľahké je požičať si. Výška úveru je od 350 do 1 500 eur pri splatnosti dvanásť mesiacov.

Bežný účet mKonto si dlhodobo udržuje popularitu najmä vďaka jednoduchosti, neustálej dostupnosti a nulovým poplatkom. Klienti majú zadarmo zriadenie a vedenie účtu s množstvom ďalších služieb, ako je napríklad bezplatný výber z bankomatu vyšší ako 70 eur kdekoľvek na svete. Zlatú medailu získal aj špeciálny sporiaci účet mSporenie určený na pravidelné sporenie pri platení kartou.

Po oceneniach kreditných kariet v ročníkoch 2009, 2010 a 2012 zvíťazila mBank v kategórii debetných kariet. Zlatá karta od mBank získala prvé miesto, a to s rozdielom až štyroch bodov.

Úspechom je aj ocenenie internetového bankovníctva mBank, ktoré za posledné roky zvíťazilo vo viacerých domácich a zahraničných súťažiach Prehliadku cien uzatvára kategória Podnikateľských účtov, kde mKonto Biznis získalo pekné tretie miesto.

„Sedem ocenení v súťaži Zlatá minca je dôkazom toho, že ponuka modernej digitálnej banky sa smelo môže porovnávať s veľkými kamennými bankami a dokonca ich poraziť. Získané ceny vnímame ako záväzok do budúcnosti, našu ponuku chceme neustále zlepšovať a obhájiť získané prvenstvá,“ uviedol Robert Chrištof, obchodný riaditeľ mBank na Slovensku a v Českej republike.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.