Dobrovoľníci z ESN na SPU v Nitre patria k najaktívnejším

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Prezident Erasmus Student Network – ESN Martin Schön zaslal koncom roka 2016 ďakovný list prorektorke SPU pre vzdelávaciu činnosť a ECTS prof. Zdenka Gálovej  ako prejav uznania a vďaky za aktívnu činnosť študentov Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre , členov sekcie ESN SUA a za podporu pri rozvíjaní a presadzovaní myšlienok študentskej dobrovoľníckej organizácie.

Okrem starostlivosti o zahraničných študentov  členovia sekcie ESN SPU v Nitre významne prispeli k napredovaniu medzinárodných projektov, ako sú SocialErasmus či Mov`in Europe.

ESN SUA pod vedením sekčnej prezidentky Kristíny Laukovej (študentky Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre) a v spolupráci s účastníkmi výmenných pobytov na SPU  organizovali v kalendárnom roku 2016 viacero podujatí (Nation to Nation, Erasmus Village, SocialErasmus eventy výlety prezentujúce krásy Slovenska a i.).esn-r677_res.jpg

Vďaka zorganizovaným aktivitám je ESN SPU v Nitre jednou z najaktívnejších sekcií v šírení myšlienok organizácie ESN a je tak inšpiráciou aj pre ostatných členov ESN vo viac ako 520 lokálnych sekciách v 40 krajinách Európy.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.