Dobrovoľníci z ESN na SPU v Nitre patria k najaktívnejším

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Prezident Erasmus Student Network – ESN Martin Schön zaslal koncom roka 2016 ďakovný list prorektorke SPU pre vzdelávaciu činnosť a ECTS prof. Zdenka Gálovej  ako prejav uznania a vďaky za aktívnu činnosť študentov Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre , členov sekcie ESN SUA a za podporu pri rozvíjaní a presadzovaní myšlienok študentskej dobrovoľníckej organizácie.

Okrem starostlivosti o zahraničných študentov  členovia sekcie ESN SPU v Nitre významne prispeli k napredovaniu medzinárodných projektov, ako sú SocialErasmus či Mov`in Europe.

ESN SUA pod vedením sekčnej prezidentky Kristíny Laukovej (študentky Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre) a v spolupráci s účastníkmi výmenných pobytov na SPU  organizovali v kalendárnom roku 2016 viacero podujatí (Nation to Nation, Erasmus Village, SocialErasmus eventy výlety prezentujúce krásy Slovenska a i.).esn-r677_res.jpg

Vďaka zorganizovaným aktivitám je ESN SPU v Nitre jednou z najaktívnejších sekcií v šírení myšlienok organizácie ESN a je tak inšpiráciou aj pre ostatných členov ESN vo viac ako 520 lokálnych sekciách v 40 krajinách Európy.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zóna Nové Nivy splnila kvalifikačné podmienky pre registráciu

HB Reavis opäť preukázal svoje odhodlanie prispievať k zlepšovaniu kvality života.

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.