Dobrovoľníci z ESN na SPU v Nitre patria k najaktívnejším

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Prezident Erasmus Student Network – ESN Martin Schön zaslal koncom roka 2016 ďakovný list prorektorke SPU pre vzdelávaciu činnosť a ECTS prof. Zdenka Gálovej  ako prejav uznania a vďaky za aktívnu činnosť študentov Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre , členov sekcie ESN SUA a za podporu pri rozvíjaní a presadzovaní myšlienok študentskej dobrovoľníckej organizácie.

Okrem starostlivosti o zahraničných študentov  členovia sekcie ESN SPU v Nitre významne prispeli k napredovaniu medzinárodných projektov, ako sú SocialErasmus či Mov`in Europe.

ESN SUA pod vedením sekčnej prezidentky Kristíny Laukovej (študentky Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre) a v spolupráci s účastníkmi výmenných pobytov na SPU  organizovali v kalendárnom roku 2016 viacero podujatí (Nation to Nation, Erasmus Village, SocialErasmus eventy výlety prezentujúce krásy Slovenska a i.).esn-r677_res.jpg

Vďaka zorganizovaným aktivitám je ESN SPU v Nitre jednou z najaktívnejších sekcií v šírení myšlienok organizácie ESN a je tak inšpiráciou aj pre ostatných členov ESN vo viac ako 520 lokálnych sekciách v 40 krajinách Európy.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.