Dobrovoľníci z ESN na SPU v Nitre patria k najaktívnejším

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Dobrovoľníci z ESN na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria k najaktívnejším.

Prezident Erasmus Student Network – ESN Martin Schön zaslal koncom roka 2016 ďakovný list prorektorke SPU pre vzdelávaciu činnosť a ECTS prof. Zdenka Gálovej  ako prejav uznania a vďaky za aktívnu činnosť študentov Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre , členov sekcie ESN SUA a za podporu pri rozvíjaní a presadzovaní myšlienok študentskej dobrovoľníckej organizácie.

Okrem starostlivosti o zahraničných študentov  členovia sekcie ESN SPU v Nitre významne prispeli k napredovaniu medzinárodných projektov, ako sú SocialErasmus či Mov`in Europe.

ESN SUA pod vedením sekčnej prezidentky Kristíny Laukovej (študentky Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre) a v spolupráci s účastníkmi výmenných pobytov na SPU  organizovali v kalendárnom roku 2016 viacero podujatí (Nation to Nation, Erasmus Village, SocialErasmus eventy výlety prezentujúce krásy Slovenska a i.).esn-r677_res.jpg

Vďaka zorganizovaným aktivitám je ESN SPU v Nitre jednou z najaktívnejších sekcií v šírení myšlienok organizácie ESN a je tak inšpiráciou aj pre ostatných členov ESN vo viac ako 520 lokálnych sekciách v 40 krajinách Európy.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.